Top Local Places

Vasshaug Skilek-anlegg

Vasshaug, Sjøvegan, Norway
Sports venue

Description

ad

Dette er den offisielle siden til Vasshaug Skilekeanlegg.  Anlegget ligger rett over tidligere Vasshaug Skole, har et tautrekk på ca 200 m og og er opplyst Vasshaug Skilekeanlegg er under oppbygging. Det er kjøpt et tautrekk, som ligger langs bakken og er på ca 200 meter. Anlegget kan utvides med ca 100 meter. Arbeidet er utført av en initiativgruppe bestående av Frode Hansen, Kjell Ivar Martinusen, Tor Larsen. Kulturkontoret har også bidratt med kompetanse vedrørende søkeprosesse i forbindelse med offentlig tilskudd.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Åpent I morgen klokken 11 til 16. Velkommen

facebook.com

Litt om prisene i skilekeanlegget; anlegget drives som en medlemsorganisasjon. Medlemskapet for 2016 sesongen er satt til 200 kroner pr familie, da kjører hele familien så mye de vil. Innbetalingen skjer til konto 4776 18 54247, merk innbetalingen med familienavn. Om noen vil prøve seg anlegget før de bestemmer seg er det bare å komme. Vi jager ingen hjem så lenge de har hjelm:-) Velkommen i morgen klokken 11, vi kjører heis og lager bål til pølsene.

facebook.com

ÅPNINGSTIDER I SKILEKEANLEGGET 2016: Fra sesongstart søndag 14 februar; hver lørdag og søndag klokken 1200-1500 så lenge snøen varer. Ellers i uken på forespørsel eller ...plutselig. Følg med på facebook.

facebook.com

Dugnad i morgen (lørdag) klokken 1100 for siste finpuss før åpninga på søndag

facebook.com

Da blir det sesongåpning førstkommende søndag klokken 1100. Viktig at flest mulig stiller på årsmøtet på torsdag slik at vi kan planlegge resten av sesongen.

facebook.com

Det begynner å nærme seg sesongstart i skilekeanlegget. I den forbindelse må vi ha et årsmøte. Den 11. februar klokken 1900 møtes vi på Lundbrygga for en prat og en kopp kaffe. Håper alle som har et hjerte for skilleanlegget kan stille slik at vi kan planlegge sesongen i felleskap.

facebook.com

Stramming av Trekketauet Og Sikrings Dugnad

Stramming av Trekketauet Og Sikrings Dugnad
facebook.com

Hurra, trekktauet og skjøtemedbringeren til heisen kom i posten i dag. Det betyr at vi kan klargjøre heisen for drift til helgen. Fint om noen har anledning til dugnad på kort varsel førstkommende søndag (24. januar) klokken 10-13

facebook.com

Vi takker alle bidragsytere til kronerullingen til snøscooter

facebook.com

Da gjenstår det bare noen småting så er vi klar til åpning. Disse Småtingene har vi I dugnadsgjengen kontroll på. Men vi har to utfordringer vi trenger at flere trår til på. 1. SNØ. Kan de med de rette kontaktene sørge for snø slik at vi kan få åpnet anlegget? En halvmeter ville være fint. På forhand takk. 2. KRONER TIL SNØSKUTER. Vi må ha en snøskuter på plass for å tråkke å drifte anlegget. Vi har en grei en på handa til ca. 15.000 kroner men trenger altså noen raske kroner får å få dette til. Her kan alle, med eller uten kontakter, trå til. Kontonummeret er: 4776.18.54247

facebook.com

Dugnad

Dugnad
facebook.com

Quiz