Top Local Places

Sjøvegan Videregående skole

Helsesenterveien 1, Sjøvegan, Norway
Junior High School

Description

ad

Sjøvegan videregående skole ligger i Salangen, Troms fylke. Skolen har omtrent 350 elever og ca. 70 ansatte. Godt skolemiljø, dyktige lærere.  Sjøvegan videregående skole ligger i sentrum av Sjøvegan med utsikt over hav og fjell. Fra skolen er det gangavstand til butikker, idrettshall, svømmehall og treningssenter. Skolen ble bygget i 1971 og er en av fylkets mest velholdte skolebygg. Det er omlag 200 elever knyttet til videregående opplæring ved skolen. I tillegg gir skolen voksenopplæring for asylsøkere på vegne av Salangen kommune. Omlag 70 personer har sin arbeidsplass ved skolen.
VÅRE STUDIETILBUD SKOLEÅRET 2016/2017

Tilbud VG1:
- Studiespesialisering.
- Studiespesialisering.

Tilbud på VG2:
- Realfag.
- Språk, samfunnsfag og økonomi.

Tilbud på VG3:
- Realfag
- Språk, samfunnsfag og økonomi.

Tilbud på VG3 til yrkesfagselever:
- Påbygging til generell studiekompetanse.

Tilbud til yrkesfagselever etter oppnådd yrkeskompetanse:
- Påbygging til generell studiekompetanse etter yrkeskompetanse.

Helse og oppvekstfag

Tilbud på VG1:
- Helse- og oppvekstfag.

Tilbud på VG2:
- Barne- og ungdomsarbeiderfag.
- Helsearbeiderfag.

Service og samferdsel

Tilbud på VG1:
- Service og samferdsel.

Tilbud på VG2:
- IKT-servicefag (kryssløp fra alle Vg1).


Teknikk og industriell produksjon

Tilbud på VG1:
- Teknikk og industriell produksjon

Tilbud på VG2:
- Industriteknologi.
- Kjemiprosess

OM KANTINA
Kantina er skolens hjerte og samlingsplass for elevene. Kantina på Sjøvegan vgs har et sunt og bredt utvalg av lunsjretter. Her serveres det blant annet ulike typer bagetter og salatbuffet. De fleste dagene i uka kan du også kjøpe en varmrett i kantina. I tillegg får du kjøpt melk, juice, iste, yoghurt, is og noen dager kaker eller boller. Åpent fra 10 til 14.

OM RÅDGIVERTJENESTEN
Rådgiveren/karriereveilederen ved Sjøvegan vgs er Gunnar Sæbø. Den viktigste delen av hans arbeid som rådgiver er yrkes- og utdanningsveiledning.

OM SKOLENS VAKTMESTRE
Vaktmestrene på skolen gjør viktig vedlikehold- og forefallende arbeid. De er snekkere og rørleggere når det trengs, de er gartnere og snøryddere når det er sesong for det. Hører du glad og fornøyd plystring i gangene på skolen så er du i nærheten av en av disse gutta!


HVORFOR VELGE SJØVEGAN VIDEREGÅENDE SKOLE?

Å velge utdanning kan være vanskelig
.....det finnes mange interessante utdanningstilbud på Sjøvegen vgs og dersom du i tillegg ønsker:

Mangfold og toleranse:
Elevene på SVS kommer fra hele verden. I løpet av kort tid får du nye venner i et internasjonalt læringsmiljø, der elever med forskjellig bakgrunn, utdanningsvalg og interesser møtes. På juleavslutningen hvert år ønskes det god jul og godt nyttår på over 25 forskjellige språk.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Etter Landsbydagen i oktober 2016 har Landsbykomiteen nå overført 63 000 NKR til våre samarbeidspartnere i Kambodsja! I år skal disse pengene brukes til informasjon om hygiene, og for å forhindre spredning av vannbårne sykdommer. Med bare en dags innsats hjelper elevene ved SVS til sammen 52 landsbyer, 32 barneskoler, 3 helsesentre!

facebook.com

Photos from Sjøvegan Videregående skole's post

Denne uken tok POL- klassen ved SVS turen til Oslo! To dager gikk med da klassen besøkte Stortinget, Nobels fredssenter, Hjemmefrontmuseet og Akershus festning. Det ble også tid til fotballkamp og trampolinesenter! Alt i alt, lærerike og artige dager for alle.

Photos from Sjøvegan Videregående skole's post
facebook.com

Photos from Sjøvegan Videregående skole's post

Perlevenner! Sosiologi + GRO5 = ❤️

Photos from Sjøvegan Videregående skole's post
facebook.com

Troms fylkeskommune

facebook.com

3POL på Stortinget

3POL på Stortinget
facebook.com

Timeline Photos

En tirsdag i mars fikk 3STA høre historien om Abraham fra to kjente skrifter - Koranen og Bibelen. Gjennom Den kulturelle skolesekken ble stamfaren til både kristendom og islam presentert av en kristen og en muslim. Spennende vinkling!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Torsdag 30. mars var Sjøvegan VGS igjen vertskap for Folk og Forsvars sikkerhetspolitiske seminar! 3STA og 3PÅB, sammen med 3POL fra Bardufoss VGS, fikk denne dagen bedre innsikt i samfunnssikkerhet med fokus på forsvar og beredskap, europeisk sikkerhetspolitikk i en global verden, cybersikkerhet og utfordringer i en digital verden, og ikke minst hvordan terror, ekstremisme og radikalisering påvirker Europa og Norge. Les mer om seminaret på skolens hjemmeside: www.sjovegan.vgs.no !

Timeline Photos
facebook.com

Sjøveganlan 2017

Sjøveganlan 2017
facebook.com

Sjøvegan LAN

Kommer du på LAN? Årets SjøveganLAN arrangeres 31.Mars - 2.April 2017 Starter 18:00 Fredag Slutter 12:00 Søndag

facebook.com

Ungdommens Helsestasjon Salangen

Ungdommens Helsestasjon Salangen
facebook.com

Photos from Sjøvegan Videregående skole's post

Gode diskusjoner og gode prestasjoner - her skryter vi mer av våre flotte elever! Gjennom samtale og dialog lærer vi, og anvender kunnskap, i samarbeid med hverandre.

facebook.com

En meget vellykket gjennomføring av FN-sambandets rollespill om Sikkerhetsrådet og Syriakonflikten! Selv om Sikkerhetsrådet ikke ble enige om en resolusjon, sitter alle deltagerne igjen med kunnskap - kunnskap de i dag har fått anvendt i "klasserommet". Takk til FN-sambandet, lærerne ( Elisabeth Sørdal og Andreas Seipäjärvi) og alle elever som deltok fra 3STA - flott innsats fra alle! Nydelig lunsj fra Kantina, og en sporty vaktmester som heiste FN-flagget klokken 0800 i dag tidlig!

En meget vellykket gjennomføring av FN-sambandets rollespill om Sikkerhetsrådet og Syriakonflikten! Selv om Sikkerhetsrådet ikke ble enige om en resolusjon, sitter alle deltagerne igjen med kunnskap - kunnskap de i dag har fått anvendt i "klasserommet". 

Takk til FN-sambandet, lærerne ( Elisabeth Sørdal og Andreas Seipäjärvi) og alle elever som deltok fra 3STA - flott innsats fra alle!

Nydelig lunsj fra Kantina, og en sporty vaktmester som heiste FN-flagget klokken 0800 i dag tidlig!
facebook.com

Quiz