Top Local Places

Bærum kommune

Arnold Haukelands plass 10, Sandvika, Norway
Public Service

Description

ad

Velkommen til Bærum kommunes offisielle side på Facebook! Her kan du spørre og mene – og lese om stort og smått fra oss.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Flying fikser biffen - epd.6 m/Wenches kjøkken og Lyset i hverdagen

Lyset i hverdagen gir viktige tilbud for unge med rusutfordringer. I dag er det grilling med Flying Circus og Wenche Andersen fra TV2.

facebook.com

Hvordan skape bærekraft? Det var temaet da de største næringsaktørene i SmartCity Bærum og kommunen i dag samlet seg på Bærum topplederforum. Bærum og Norge står overfor viktige omstillinger som digitalisering, bærekraft, klimautfordringer og helse og omsorg. For å møte dette trenger vi innovative partnerskap og grønn konkurransekraft. Hensikten med Bærum topplederforum er utvikle mulighetene for nettopp dette. Les mer her: https://bit.ly/2Pi2eOc

Hvordan skape bærekraft? Det var temaet da de største næringsaktørene i SmartCity Bærum og kommunen i dag samlet seg på Bærum topplederforum. 

Bærum og Norge står overfor viktige omstillinger som digitalisering, bærekraft, klimautfordringer og helse og omsorg. For å møte dette trenger vi innovative partnerskap og grønn konkurransekraft. Hensikten med Bærum topplederforum er utvikle mulighetene for nettopp dette. Les mer her: https://bit.ly/2Pi2eOc
facebook.com

Flere opplever å ha fått matavfallsposer som er vanskelige å åpne. Slik får du nye: - Send en e-post til renovasjon@baerum.kommune.no, så sender vi en ny rull umiddelbart. - Knyt en tom pose på håndtaket til avfallsbeholderen din. Da utleveres en ny rull ved neste henting. - Det er også mulig å hente matavfallsposer på bibliotek i Bærum, i kommunens lokaler i Eyvind Lyches vei 10 og på Isi gjenvinningsstasjon. Matavfallsposene som ikke lar seg åpne har blitt utsatt for for høy varme under produksjon, slik at plasten har klistret seg sammen. Kommunen har fjernet leveransen fra lageret, tatt grep overfor leverandør og skjerpet kvalitetskontrollen slik at problemet ikke gjentas.

Flere opplever å ha fått matavfallsposer som er vanskelige å åpne. Slik får du nye: 

- Send en e-post til renovasjon@baerum.kommune.no, så sender vi en ny rull umiddelbart. 
- Knyt en tom pose på håndtaket til avfallsbeholderen din. Da utleveres en ny rull ved neste henting. 
- Det er også mulig å hente matavfallsposer på bibliotek i Bærum, i kommunens lokaler i Eyvind Lyches vei 10 og på Isi gjenvinningsstasjon. 

Matavfallsposene som ikke lar seg åpne har blitt utsatt for for høy varme under produksjon, slik at plasten har klistret seg sammen. Kommunen har fjernet leveransen fra lageret, tatt grep overfor leverandør og skjerpet kvalitetskontrollen slik at problemet ikke gjentas.
facebook.com

Oppgradering av Storøya hundepark

Den populære hundeparken på Storøya har nå fått belysning og tilgang til vann.

facebook.com

Fra 26. august til 6. september utvides åpningstidene ved forhåndsstemmemottakene i Bærum rådhus, på Senteret/handelsstedet Bærums verk, ved Bekkestua bibliotek, på Fornebu S og Rykkinn senter. Mandager til fredager er det åpent kl. 10-20, og lørdag 31. august kl. 10-18. Mer informasjon om valget på www.baerum.kommune.no/valg.

Fra 26. august til 6. september utvides åpningstidene ved forhåndsstemmemottakene i Bærum rådhus, på Senteret/handelsstedet Bærums verk, ved Bekkestua bibliotek, på Fornebu S og Rykkinn senter. Mandager til fredager er det åpent kl. 10-20, og lørdag 31. august kl. 10-18.
Mer informasjon om valget på www.baerum.kommune.no/valg.
facebook.com

Photos from Bærum kommune's post

Kulturnatt elvelangs avrundet en fantastisk lørdag, og masse mennesker koste seg denne lune augustkvelden. I morgen søndag fortsetter byfesten. Velkommen!

Photos from Bærum kommune's post
facebook.com

Sandvika byfest - for en fest, og for en by! Byfestparaden snodde seg gjennom gatene, som var stappfulle av glade mennesker i alle aldre. Ha en fortsatt flott byfest!

Sandvika byfest - for en fest, og for en by! Byfestparaden snodde seg gjennom gatene, som var stappfulle av glade mennesker i alle aldre. Ha en fortsatt flott byfest!
facebook.com

Vi inviterer til en sniktitt på Elvepromenaden under Sandvika byfest. Benytt sjansen og se hvor fint det blir! Torsdag sto Evje skoles musikkorps for feiende flott musikk, mens ordfører Lisbeth Hammer Krog ønsket alle velkommen. Mandag morgen kl. 7.00 stenges området igjen slik at arbeidet kan fortsette, og alt kan gjøres helt ferdig i løpet av høsten.

Vi inviterer til en sniktitt på Elvepromenaden under Sandvika byfest. Benytt sjansen og se hvor fint det blir! 
Torsdag sto Evje skoles musikkorps for feiende flott musikk, mens ordfører Lisbeth Hammer Krog ønsket alle velkommen. 
Mandag morgen kl. 7.00 stenges området igjen slik at arbeidet kan fortsette, og alt kan gjøres helt ferdig i løpet av høsten.
facebook.com

Skal du på Sandvika byfest? Visste du at du kan forhåndsstemme i Bærum rådhus i Sandvika? Forhåndsstemmemottaket i rådhuset holder åpent fredag 23. og lørdag 24. august kl. 10-18, og søndag 25. august kl. 11-16. Fra 26. august til 6. september er åpningstidene mandag til fredag kl. 10-20, lørdag kl. 10-18. Du finner mer informasjon om valget på www.baerum.kommune.no/valg.

Skal du på Sandvika byfest? Visste du at du kan forhåndsstemme i Bærum rådhus i Sandvika? Forhåndsstemmemottaket i rådhuset holder åpent fredag 23. og lørdag 24. august kl. 10-18, og søndag 25. august kl. 11-16. 
Fra 26. august til 6. september er åpningstidene mandag til fredag kl. 10-20, lørdag kl. 10-18. 
Du finner mer informasjon om valget på www.baerum.kommune.no/valg.
facebook.com

Photos from Bærum kommune's post

Samhold og nærhet skal vinne over hatefulle ytringer og handlinger. Torsdag stod bærumssamfunnet sammen på en markering etter terrorangrepet mot Al-Noor Islamic Centre. Statsminister Erna Solberg, kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner, ordfører Lisbeth Hammer Krog og utvalgsleder Amna Moammar fra Al-Noor Islamic Centre var blant dem som talte på markeringen.

Photos from Bærum kommune's post
facebook.com

Bæringen 4-2019

9. september er det kommunestyre- og fylkestingsvalg. Les om hvordan du kan gi din stemme i denne utgaven av Bæringen. Lørdag 10. august ble Al-Noor Islamic Centre utsatt for terrorangrep. Senere samme dag ble Johanne funnet drept. Les fellesuttalelsen fra Bærums politikere, og hvordan snakke med barn og unge etter dramatiske hendelser.

facebook.com

Fremkommelighet under byfesten

Nå er byfesten rett rundt hjørnet, og da vil noen veier i og rundt sentrum være stengt for biltrafikk. Vi oppfordrer til å la bilen stå, og kjøre kollektivt eller ta sykkelen til byfesten. Det er satt ut ekstra sykkelstativ på Rådhustorget, Kadettangen, ved Løkketangen og ved bussterminalen. Med boder og mye mennesker er det lurt å ta det med ro og vise hensyn. Kart med oversikt over stengte veier finner du på nettsidene til Sandvika byfest. Velkommen til byfest!

facebook.com

Quiz

NEAR Bærum kommune