Top Local Places

NMBU

Universitetstunet 3, Ås, Norway
College & University

Description

ad

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) Velkommen til NMBUs offisielle Facebookside. 01.01.2014 ble Norges Veterinærhøgskole (NVH) slått sammen med Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvaltning.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Denne videoen bare må du se før helgen: Se reven raske rundt på Kaja på Ås! Også anbefaler vi å lese denne advarselen fra forskeren som driver prosjektet: Pass på hønene dine! https://www.nmbu.no/fakultet/mina/aktuelt/node/34184

facebook.com

Hurra! NMBU-professorer håndplukket av FNs klimapanel: Tor A. Benjaminsen og Siri Eriksen skal bidra til å utarbeide FNs klimapanels sjette hovedrapport.

facebook.com

Er du enig med prorektor Solve Sæbø sitt forslag om at universitetene bør skrote karaktersystemet? I går var temaet til diskusjon på Dagsnytt 18.

facebook.com

Vi er på vei til å utvikle en vaksine mot tuberkulose som kan tas som nesespray eller tablett. Samme teknikk kan bane vei for vaksiner mot klamydia og kreft.

facebook.com

Dagens karaktersystem motiverer ikke til læring, mener vår prorektor for utdanning Solve Sæbø i Aftenposten i dag. Hva mener du?

facebook.com

Vi må visst gjøre noe selv også... 😲

facebook.com

Er du opptatt av fornybar energi? Meld deg på Energiseminaret 2018. Arrangeres 16.-17. mars

facebook.com

I dag er det alle hjerters dag - Valentinsdagen. Happy Valentine's Day!

facebook.com

Årets fineste vinterdag på Norges fineste campus?

facebook.com

Kan matte gi bedre laks? Ved NMBU jakter våre forskere gode løsninger og de bruker spennende metoder.

facebook.com

Hvordan er studentlivet ved NMBU? Det er det mange som lurer på. Under UKA lot vi en student ha et kamera med en hel dag.

facebook.com

Vil du skape morgendagens grønne samfunn? Landskapsarkitektur er kreativitet som skaper bærekraftige og robuste løsninger for omgivelser i by og land..

facebook.com

Quiz

NEAR NMBU