Top Local Places

Råde frikirke

Grendehusveien 2, Saltnes, Norway
Religious Organization

Description

ad

Besøk oss gjerne på Saltnes eller sjekk ut våre nettsider www.radefrikirke.no.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Desperat etter Guds nærvær? Lengter du etter å oppleve Guds manifesterte nærvær? Lengter du etter et forvandlet liv og å se mennesker, byer og bygder berørt av Guds kjærlighet? Er du villig til å ofre av din tid? Vil du bære en byrde inn for Gud, utholdende i bønnen, tålmodig i motgangen og glad i håpet! La oss komme sammen og tilbe den ene sanne Gud, og la Han vise oss sitt hjerte, sine tanker og planer for sin menighet og for stedet vi bor! Rhonda vil dele et budskap med oss, og hun opplever at Gud har lagt Norge spesielt på hennes hjerte. Vi gleder oss og ser fram til hva Gud vil vise oss denne kvelden! Rhonda Hughey bor i Kansas, USA. Hun var på Oase i Fredrikstad i sommer hvor hun delte om å lengte etter å erfare Guds nærvær og om hvordan Guds rike skal forvandle vårt samfunn! Hun har skrevet boken: Desperat etter Guds nærvær. "Rhonda Hughey er en profetisk røst og en erfaren leder som i over 20 år har stått i kampen for forvandlende vekkelse i nasjonene. Som en brennende leder med en revolusjonær ånd har Rhonda viet livet til å stride for at Guds nærvær og herlighet skal bryte igjennom i vår generasjon. Rhonda hjelper ledere verden over med å forberede seg og omgivelsene sine på at Gud skal komme og ta sin bolig blant dem og bringe forvandlende vekkelse." (proklamedia.no) Følg linken og les mer om henne her: https://fusionministry.com

facebook.com

Velkommen til Frikirkens julekonsert! Åpen café før og etter konserten.

facebook.com

Vi får besøk av Christina Andersen, viserektor på Kveldsbibelskolen Troens ord. Christina har en mastergrad i teologi, og er en dyktig forkynner som lengter etter å lede mennesker inn i et liv i bønn og en nær relasjon med den Hellige Ånd! - pass på å få det med deg!

facebook.com

Tradisjonen tro, synger vi julen inn og lar julefreden senke seg over liten og stor! Ta med venner og familie og kom! Du er varmt velkommen❤️. ÅPEN CAFE før og etter konserten! Gratis inngang

facebook.com

Bli med på mini-DTS! HVA? Hvorfor måtte Jesus dø? Hva vil det si å være kristen? Hvordan høre Guds stemne? Hva er en disippel? Hvorfor er det så mange som lider? Hvem er Den Hellige Ånd? Lurer du på disse og andre spørsmål? Da er mini-DTS deg! Hva står DTS for? DTS står for disippel trenings skole. Vårt opplegg vil bli en mini versjon av Ungdom i oppdrag's type bibelskole, som flere av oss lederne har tatt. HVORFOR? En mini-DTS gir deg mange muligheter til bli kjent med Gud og vokse i ditt personlige forhold til Gud. Du lærer å kjenne Gud på en måte som har betydning for livet i hverdagen. NÅR? Vi starter opp med to åpne og uforpliktende onsdager før jul, 6. og 13. des., så du kan komme å sjekke ut om dette er noe for deg, så vil det bli påmelding for kurset som starter for fullt etter nyttår. Det vil da være annenhver onsdag frem til sommeren også avslutter vi forhåpentlig med en outreach sammen. Mer info om dette kommer. Vi starter kl 19 og holder på til 21. Vi begynner med kveldsmat, så blir det undervisning og deretter prater vi sammen. Ingen spørsmål er dumme! Kurset er GRATIS!

facebook.com

Lørdag får vi besøk av Remi Høidahl! Pizza og prat etter møtet. Alle er velkommen!

facebook.com

Velkommen til lørdagsmøte med salg av pizza i cafeen etter møtet. Alle er velkommen!

facebook.com

facebook.com

Åpen kirke tirsdager 19-21 i Råde frikirke, hele sommeren igjennom. Velkommen❤️

facebook.com

Velkommen til lovsangsgudstjeneste med Harald Høidahl!

facebook.com

Vi har for anledningen flyttet Lørdagsmøtet til onsdag, og gleder oss til å høre Halvor Mella snakke om den nye skapningen i Kristus! Halvor har vært syk lenge og kjent på kroppen hva det vil si å være svak i seg selv, men sterk i Kristus! Han brenner for å be for syke og se Guds rike komme nær! Det vil være kveldsmat i kafeen etter møtet. Velkommen!

facebook.com

Quiz

NEAR Råde frikirke