Top Local Places

Bonden Thor

Huseby Gård, Hurumveien 13, Røyken, Norway
Farm

Description

ad

Hos Bonden Thor kan du kjøpe jordbær og bringebær, plukke din egen mais, kjøpe gresskar til Halloween, og hugge dit eget juletre. Hei Alle sammen!
Her på siden min kan du holde deg oppdatert om de varene jeg produserer og selger fra gården min.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi holder bålet brennende og varmen på gløggen både i dag og i morgen. Velkommen til juletrehandel og en rolig stund rundt bålet for dem som enten er ferdig eller trenger en pause i julerushet. Det er mange nek igjen.

facebook.com

facebook.com

I helgen kommer nissen og og shetlandsponni til å ri på. Vi har fyr på bålpanna, ta med pølser. Pepperkaker og gløgg til alle. Åpent 11-16 lørdag og søndag, 12-16 på hverdager. Velkommen! Åpent også lille Julaften

facebook.com

Hei alle våre kjære kunder! I morgen åpner vi for ordinært salg av juletrær. Vi har vanlig gran og Fjelledelgran. Prisen er i år satt til hhv kr 200 og 300 pr m. Foreløpig er åpningstiden fra 12-16, den utvides noe fra neste helg. Da da er også Julenissen og Shetlandsponnien på plass. Ring 45860049/92096646, Jens/Thor ved spørsmål.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Hei Ønsker å varsle om at det ikke er flere halloween gresskar å få kjøpt hos oss. Vi har igjen noen Hokkaido gresskar som kan brukes som lykt i nødstilfelle, men disse er mye mindre og litt vanskeligere å skjære ut ettersom de ikke er like hule inni.

facebook.com

Hei alle sammen!! Her ligger gresskarene å venter på dere. Åpent i dag og søndag 12-16. Velkommen!

facebook.com

Hos oss får du gresskar av vanlig størrelse. Åpent 12-16 lørdag og søndag, 16-18 mandag til fredag. Velkommen!

facebook.com

Nå kommer vil til å ha åpent for salg av gresskar frem til Halloween. Åpningstiden blir 15-18 på ukedager og 12-16 i helgene. Vi har Halloween-gresskar og et lite utvalg av spisegresskar(Grey, Kabocha og Hokkaido). Vi høster mye brokkoli, grønnkål og isberg om dagen som vil være for salg i tillegg til Romanesco og blomkål. Halloween-gresskarene koster 12,- pr kg Hokkaido og Kabucha til 25,- pr kg og Grey til 20,- pr kg Grønnsaker koster 15 pr stk/bunt Vi har igjen litt frosne bringebær som vi selger til 350,- pr kasse. Adressen er Hurumveien 13, 3440 Røyken Tlf 92096646/45860049

facebook.com

Lørdag og søndag blir siste helg med maisplukking. Åpent fra 11 til 16 begge dager. Velkommen!

facebook.com

Hei alle våre følgere! Her er en video fra salgsrampa vår. Vi har fortsatt: Mais og bønner på selvplukk, Brokkoli, blomkål, Romanesco broccoli. knutekål, grønnkål, purre, squash og flere varianter av Gresskar. Åpent lørdag og søndag 11-16 Åpent til uka 14-18, om vi ikke blir utsolgt i helgen. Ta med familie, venner og naboer og kom, vi fyrer på grillen!

facebook.com

Quiz

NEAR Bonden Thor