Top Local Places

Svingen 28

Svingen 28, Rognan, Norway
Hotel

Description

ad

Var usikker på om det skulle stå under kro, pub, bar, serveringssted, restaurant eller SPA, men endte på hotell. Oppført tidlig på 70-tallet, i husbankstil. Bygningen var lenge malt i den tids lett tilgjengelige brunfarge, men fikk en ansiktsløfting i rødt på 90-tallet. Den rene rektangelformen ble utvidet med en garasje tidlig på 80- tallet, og den lille betongterrassen mot sør, ble utvidet og lagd av tre i skiftet mellom 80- og 90- tallet. Takets rødlige asbest, ble tildekket av sorte aluminiumsplater noen år etter den røde ansiktsløftingen.
Mot vest preges fasaden av 70- tallets typiske store vinduer, 3 i bredden. Mot nord ligger garasjen, og mot øst ligger inngangspartiet.
Hagen er benyttet til kjøkkenhage, med dyrking av jordbær, gressløk og rabarbra, men dette måtte til slutt vike for noen busker med rips og solbær.
Ellers har det vært skiftende størrelse og suksess i gartnerens blomsterhage.
Suksessen har vært nært knyttet til en yngre grupperings fotball og friidrettsaktivitet i samme område.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Ikke bare kanskje.. Han kom!

facebook.com

Tapas etter spa

facebook.com

Mars er vårmåned.... sparketur i vårstemning!

facebook.com

Dagens ekskursjon gikk til Storflåget. Deltakerne varierte fra gutt til eldgammel gubbe. (4-73) Utsikten var strålende.

facebook.com

Gåtur til kaia i gråværet!

facebook.com

Nytt lesestoff for gjestene. Leselysthuset anbefales!

facebook.com

Akebretthoppkonkurranse, og årets første snømann. Vinterpåsken 2016!

facebook.com

Nå er Linebakken, Trollhauan, Fløybakken og i dag Saltfjellet besøkt. Vi sier det med Instagramspråk: #måttemeteorologenefortsetteåtafeil

facebook.com

Hotellets organiserte tur til trollhauan beskrives best med bildet. Vafler, pizza og en avslutning med kaffe fra Irland, gjør dagen like strålende som været.

facebook.com

Påske i svingen! NSB kjører hele veien, og hotellet tar imot med frokost ved ankomst, skiløyper 200 meter unna, sol og nysnø. Kafeen serverer snart vafler og kaffe som afterski, og senere er det skreimølje på restauranten. Sweeeeeeeeeet!

facebook.com

Quiz

NEAR Svingen 28