Top Local Places

Austrått Golfklubb

, Opphaug, Norway
Golf Course & Country Club

Description

ad

Oppdatert informasjon til medlemmer og alle andre golfinteresserte. Austrått Golfklubb er en ung klubb med spillere i alle aldre og fra alle sosiale lag. Dette gir oss et utrolig godt miljø der ingen tar seg selv for høytidlig.

Klubben har kurs og nybegynneropplæring for alle aldersgrupper, fra de helt yngste juniorene til de eldste pensjonister.

Hvis du er interessert i å prøve, så gjerne ta kontakt.

Du finner mer info her på hjemmesiden

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Da var nok en dugnad gjennomført på Austrått. Vi fikk Ryddet noe i kjelleren, å fylt opp en tilhenger med rask som skal fraktes på dynga. Hvis det er noen som har mulighet til å kjøre den utover på Torsdag å tømme den hadde det vært fint? Gi beskjed hvis det er noen som forbarmer seg over denne oppgaven. Det må nok fylles en henger til før det er klart til å sette inn robotklipperne. Ellers er arbeidet med å fjerne haugen ved nettinggjerdet mot driverange godt i gang. Meningen at dette området skal være klart til såing tidlig neste år. Vi har nå bestilt opp utstyr til å kunne arrangere nattgolf. Mere informasjon om dette kommer senere.

facebook.com

Hole in One! Arnfinn Mollan gikk det som trolig blir hans siste runde på Austrått Golfbane på en god stund, sammen med Audar og Jon Arne. Det begynte å skumres og det var vanskelig å se hva som skjedde med ballene da de slo ut på siste hull. Skuffet konstaterte Arnfinn at ballen hans ikke lå på green og begynte å lete i vannkanten. Audar rusler bort til flagget og - joda - der lå ballen den! :) Slaget var fra Gul Tee på hull 9. Vi gratulerer Arnfinn med plass i Hall of Fame.

facebook.com

Vinner Match Championship 2017 Årets finale gikk mellom Karen Beaulieu og Audar Dueskar. Audar trakk til slutt det lengste strået, men Karen gav han kamp helt til døren. Avgjørelsen kom ikke før på hull 18. Vi gratulerer!

facebook.com

Årets Spiller 2017 Onsdagsturneringene er avsluttet for i år. 15 Turneringer er holdt og tilsammen 17 spillere har deltatt. Sammenlagt vinner av av disse turneringene gir en god indikasjon på hvem som har hatt best utvikling gjennom årets sesong. Årets Spiller 2017 ble Jon Arne Haug med 116 poeng. Jon har redusert Hcp fra 31,7 til 18,2 denne sesongen - meget bra! 2. plass: Tommy Haugen med 75,5 poeng. 3. plass: Sonja Hemmingby med 66,5p, knappe 1 poeng foran Bjarne Oksvold. Komplett oversikt på vår hjemmeside: http://www.austraattgolf.no/?page_id=188#/orderofmerit/57463 Vi Gratulerer!

facebook.com

Resultater Avslutningsturnering 2017 Perfekt golfvær og ypperlige baneforhold gav gode og jevne resultater i årets avslutningsturnering. Det skilte kun 3 slag mellom første og sisteplass. 1.plassen gikk til Team Brodersen / Hermanstad med 57 slag netto (68 brutto). Hyggelig med besøk fra Hitra Golfklubb, det setter vi pris på :) 3 lag hadde lik score etter 18 hull (59 netto) og måtte i chippekonkurranse for at 2. og 3. plass kunne kåres. Stabell / Ervik + Beaulieu x 2 forsynte seg med 2.plass. 3. plass gikk til Haug / Oksvold / Myrvold / Dueskar. Øvrige resultater: Longest Drive Damer: Randi Myrvold Longest Drive Herrer: Fred Stabell Nearest the Pin: Karen Beaulieu Lucky Looser (deltakerpremie): Karen Beaulieu Hullscorer: http://slides.golfbox.dk/?rid=47361 Tusen takk til Sport 1 og Coop Extra Brekstad for sposning av premier, og stor takk til Nancy for kaffe og kaker.

facebook.com

Da var nok en dugnad gjennomført på Austrått. Vi fikk levert tilbake strømkabler som var til overs. Vi fikk gravd drensgrøft på FW 8, men møtte på en stor rot i grunnen. Roten må graves opp så må det legges rør og pukk før dette kan ferdigstilles. Bjarne har ræset rundt på banen og gjort ferdig på høyre side av Rough 2/3. Han har også nesten gjort ferdig FW2. Mangler noen rister til å ha over slukene her. Roar og gjengen fikk satt ut Robotklipper i rough på hull 6. Nå gjenstår kun venstre side av hull 2 før alle klipperne er ute. Vi fikk skjøtet sløyfekabel på FW 2 og 8. I tillegg ble det jevnet til i rough på hull 2/9. Super innsats i dag!👍

facebook.com

Finalistene i Matchplay 2017 er klare! Audar Dueskar og Karen Beaulieu er begge ubeseiret til nå, men kun 1 skal stå igjen til slutt - dette blir spennende :D Finalen går Lørdag 09.09.2017 kl 12:00 over 18 hull. Alle som ønsker er hjertelig velkommen til å følge kampen fra sidelinjen.

facebook.com

Resultater Klubbmesterskap 2017 36 Hull er spilt og nok en gang er det velkjente ansikter på toppen av pallen. I Dameklassen sikret tittelforsvarer Karen Beaulieu seg nok en klubbmestertittel med 192 slag. Det er, ifølge Sekretærs beregninger, nr 5 i rekken siden banen ble etablert - rett og slett imponerende! 2. plass gikk til Sonja Hemmingby med 204 slag. 3. plass til Nancy Ervik med 205 slag. I Herreklassen var det nok en gang Torkil Mollan som gikk av med seieren. Med 166 slag sikret han sin 3. strake seier på rad. Stabile Arnfinn Mollan ledet etter første dag men måtte nøye seg med 2.pass (3 slag bak) etter at Torkil satte inn nådestøtet med en sisterunde på 79 slag. Det er forøvrig ny offisiell banerekord! 3. plass til Fred Stabell med 186 slag. Vinner av Seniorklassen ble Bjarne Oksvold med 95 slag, en meget sterk runde. Lucky looser premien (trekning blant alle deltakerne), som bestod av et knivsett, gikk til - joda.. den gikk jammen meg til Torkil Mollan den også. Rent bord med andre ord :) Vi gratulerer! Stor takk til Nancy for kaffe og kaker, og til Sport1 Brekstad og Coop Extra Brekstad for sponsing av premier.

facebook.com

Resultater etter dag 1 av Klubbmesterskap Arnfinn Mollan og Sonja Hemmingby i tet, men det er fortsatt mye golf igjen :) http://slides.golfbox.dk/?rid=46031

facebook.com

Da har tiden kommet for å kåre årets beste spillere :) Tradisjonen tro stilles følgende klasser: Klubbmester Dame/Herre Seniormester (Herre over 60 år) Beste spiller klubbhandicap Selv om man regner egne sjanser som relativt små for å løpe av med førsteplass er dette en ypperlig mulighet til å sette et målepunkt for egne prestasjoner som man kan forsøke å slå til neste år. Det vanker også en "Lucky Shot" premie som trekkes vilkårlig blant deltakerne. Påmelding i Golfbox. Eller med tekstmedling til Øyvind på 951 840 94 NB! Frist for påmelding - Torsdag 24.08.2016 klokken 17:00 Les tilsendt e-post eller http://www.austraattgolf.no for ytterligere detaljer.

facebook.com

Resultater Kanonade 2017 Nok en gang viste Karen Beaulieu seg å være den beste til å takle regnbyger og til dels heftige vindkast under årets Kanonade-turnering. 35 poeng under dagens forhold må sies å være meget bra, og holdt godt til å sikre seg seieren i hovdeklassen. 2.plass gikk til Kristina Stabell med 31poeng. Likt med Roar Birkelund i antall poeng men Kristina tildeles 2.plassen fordi hun har lavere hcp. 3.plass - Roar Birkelund - 31p. Vinner av Seniorklassen ble Bjarne Oksvold med 26 poeng. Øvrige resultater: Longest Drive Damer - Kristina Stabell Longest Drive Herrer - Bjarne Oksvold Nearest the Pin - Arnt Åge Grande Lucky Looser (trekning av knivsett og godsaker) - Gudmund Brodersen Stor takk til Nancy og Karen for kaffe & kaker og til Sport 1 og Coop Extra Brekstad for sponsing av premier. Alle resultater og hullscorer: http://slides.golfbox.dk/?rid=44767

facebook.com

Søndag 13. August kl 11:00 smeller vi av årets Kanonade-turnering. Alle klubbens medlemer og gjestespillere er hjertelig velkommen. Oppmøte er senest 30 minutter før start. • Spilleform er Stableford over 18 hull • Det spilles i tre klasser: o Klasse A for spillere med etablert handicap (0-36) o Klasse B for spillere med klubbhandicap (37-54) o Klasse C Senior for spillere over 60 år • Damer spiller fra rød tee, herrer spiller fra gul tee. • Klasse B, klubbhandicap og senior spiller fra rød tee. • Det blir også “Longest drive” på hull 8/17 for damer og herrer og “Nearest to pin” på hull 9/18. Etikette: Dersom det blir klart at du ikke får poeng på et hull, vær vennlig å plukke opp ballen og fortsett til neste. Husk å reparere nedslagsmerker og legg tilbake oppslått torv. Regler: Det spilles etter Golfreglene, NGF turneringsbestemmelser og lokale regler. Runden er handicaptellende. Golfbox vil oppdateres av klubben. Pris: Det koster kr 300,- å delta. Gjestespillere betaler 100,- i tillegg for Greenfee. Det vil bli kaffe og lett servering halvveis i runden. Påmelding med navn, klubb, handicap Direkte i Golfbox eller sms til Øyvind på 951 84 094 innen Fredag 11.08 kl 17:00

facebook.com

Quiz

NEAR Austrått Golfklubb