Top Local Places

Kriseastrologene Andersen og Heigre

Dronningensgate, Narvik, Norway
Health/medical/pharmacy
ad

Description

ad

Astrology

Opening Hours

Thursday
00:00 - 02:00
Friday
00:00 - 02:00
Saturday
20:00 - 02:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Håper alle har hatt en velsignet jul og massert føttene mtp. opposisjonen mellom Mars og Venus! Til våren kan vi glede dere med at vi skal bli mer synlige som vist på dette skiltet!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hei stjernestøvsbarn! Det har den siste tiden vært ganske rolig her på siden, men det er bare fordi våre ansatte har tatt del på KIL198 kurset (kurs i livet). Vi har her fått erverdige muligheter til å kjenne på energien som omfavner auraen til alt levende. Vi blir å trappe opp vår aktivitet over nyåret. Ha en mentalt tilfredsstillende jul, og la fusjonsenergien i stjernene være med deg!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Undertegnende har nettopp vært på kurs. Kurset gikk ut på fjern-healing av dyr. Dette var kjempegøy og utrulig lærerikt! Dyr er som kjent veldig åpne for healing og tar til seg dette veldig godt. Vi i kriseastrologene anbefaler på det sterkeste fjern-healing av dyr. Da har healeren gode og rolige arbeidsforhold, og dyret er avslappet og i hjemmemiljø når healingen foregår. Som oppstartgave til alle våre følgere så vil vi gi bort gratis fjern-healing sesjon til ett valgfritt dyr! Det eneste dere trenger å gjøre er å dele denne posten og like siden vår.

Timeline Photos
facebook.com