Top Local Places

Festiviteten kino og kulturhus

Storgata 28, Mysen, Norway
Movie Theater

Description

ad

Festiviteten er den kulturelle storstuen i Eidsberg kommune.Plassert midt i Mysen sentrum, er det et senter for all slags lokal kultur.Festiviteten er også Eidsberg kommunale kino med stor sal og regionens største lerret.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hva tror du det var i pakken vi la ut bilde av i forrige uke? Millions stativ, fyll opp rør med små smakfulle tyggedrops i alle regnbuens farger 😊

facebook.com

facebook.com

Vil du se premieren på Norske Byggeklosser til halv pris? Meld deg inn i Kinoklubb.no her: https://www.kinoklubb.no/artikkel/1341148

facebook.com

«Norske Byggeklosser» har premiere 21. februar, men en førpremiere har allerede blitt avviklet. Sjekk hvordan publikum likte filmen:

facebook.com

Chadwick Boseman er kanskje superhelten «Black Panther», men han er ikke høyere enn vår reporter Thor Benjamin Brekken - uansett hvor mange unnskyldninger han finner på ;)

facebook.com

facebook.com

Har du ennå ikke sett Coco? Ta med barna på kino i dag kl. 16.00!

facebook.com

Vi har fått en spennende pakke til kiosken!

facebook.com

Russerevyen 2018 - Viva La Mysen - spilles i dag og lørdag i Festiviteten. Det betyr at neste filmvisning på kinoen er på søndag. Da viser vi Coco, Maze Runner: Dødskuren og The Greatest Showman. Velkommen! :)

facebook.com

facebook.com

9. februar er det duket for siste "Fifty Shades"-kapittel folkens! Her er et par fun facts fra innspillingen:

facebook.com

facebook.com

Quiz