Top Local Places

Tynset kulturhus

Torvgata 1, Tynset, Norway
Cultural Center

Description

ad

Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass. Tynset kulturhus inneholder Storsalen, Veslesalen, Tynset Bibliotek, Kulturkafeen, Klåvån, Loftet, Smea, Galleri Elgen, Nystua og møterom i helsesenteret.

Billetter til kino og forestillinger i kulturhuset kan kjøpes på Tynset kommunes nettside, eller i kaféen i kulturhuset. Man kan også ringe kaféen på tlf. 62 48 52 03 for å bestille billetter via telefon.

Kulturkafeen er åpent 10.00 – 16.00 på hverdager, og 11.00 – 14.00 på lørdager.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Tynset Kulturskole feirer Tynset kulturhus sine 30 år. Vi lager bursdagsfest med forestilling og kake. Alle elever i kulturskolen deltar med dans, musikk, sang, bilde og teater. Forestillingen spilles to ganger og mellom disse serverer vi kake til alle som vil ha. I tillegg vil det henge en kunstutstilling med verker av billedkunstelevene. Velkommen til bursdagsfest!

facebook.com

facebook.com

Victor Hugos klassiker om politimannen Javert og straffangen Jean Valjean setter søkelys på aktuelle spørsmål: Kan vi forsvare en som, i kampen for et anstendig liv, begår straffbare handlinger? Er det alltid riktig å kreve at man gjør opp for seg? En person flykter fra en brutal hverdag. Han lyver om sin identitet for å kunne starte et nytt liv et annet sted. Etter mange år i trygghet blir løgnen avslørt, og som straff blir han utvist. Fallet er bunnløst. Men det er ikke bare den dømte som har mistet fotfestet. Den som straffet vakler også. Var dette riktig? Velkommen til en visuell og vågal forestilling som stiller oss overfor etiske dilemmaer i vår tid.

facebook.com

Fabelaktige dansere, fart og intensitet - Kaboom er en forrykende energibombe av en forestilling! Seks fantastiske dansere med bakgrunn fra hip hop, jazz, afro, moderne dans og klassisk ballett utforsker hvilken makt grupper har over oss. Hva skjer når noen vil bryte med gruppa eller blir utstøtt? Kaboom er heftige bevegelser, musikk, lys og videoprojeksjon i et spennende scenerom. Når Subjazz kommer på besøk kan vi love publikum noe av det aller beste innen norsk jazzdans. Forestillingen passer for alle.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Se video fra UKM lokalmønstring for Alvdal og Tynset. Husk også å ta turen innom Galleri Elgen Tynset for å se UKM-utstillingen! Den står oppe til 15. februar.

facebook.com

facebook.com

I helga er det UKM lokalmønstring for Alvdal og Tynset. Utstillingsåpning lørdag 3. februar kl. 13.00 og scenemønstring søndag 4. februar kl. 13.00. Vi ønsker oss masse publikum til å heie på alle de flott ungdommene som deltar! :-D

facebook.com

Tenorane og Steffen Horn gjester Tynset kulturhus i kveld. Ledige billetter: https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=145&show_id=7272

facebook.com

LOKAL TEGNEKONKURRANSE: Vis oss din regnbue Bruk fantasien! Tegn, mal eller ta et bilde av din regnbue og levér den til ditt kulturhus i god tid før Riksteatret kommer med «Trollmannen fra Oz», enten på Servicetorget eller i boksen i foajéen, eventuelt på mail til steinar.brekken@tynset.kommune.no. Kulturhuset kårer en lokal vinner etter forestillingen, som vinner 4 gratisbilletter til neste familieforestilling fra Riksteatret. Les mer: https://www.riksteatret.no/repertoar/trollmannen-fra-oz/

facebook.com

Quiz