Top Local Places

Dyrebeskyttelsen Norge Mo i Rana

, Mo i Rana, Norway
Charity Organization

Description

ad

Dyrebeskyttelsen Mo i Rana er en lokalforening tilknyttet Dyrebeskyttelsen Norge (DN), og vi arbeider etter DNs formål, vedtekter og plattform.  For tiden er alle kattene i fosterhjem, vi venter på å få opp nytt kattehus så fort som mulig. Vi trenger også flere fosterhjem dersom vi får henvendelser om hjemløse katter i sommer.

Hvordan støtte oss?
- Vær medlem i Dyrebeskyttelsen Norge.

- Dyrevenner kan bidra med donasjoner til      kontonummer 0539.27.24879

-  Sende SMS til 2377 med kodeord DNA og du gir kr 100,-

- Støtt Kattehuset med grasrotandelen, oppgi org. nr. 994 943 189 til din tippekommisjonær.

Vi omplasserer kun katter men kan videreformidle andre dyr som er til omplassering.

Alle katter blir kastrert, merket og vaksinert før de blir omplassert. Kattene under 4 år blir solgt for et omplasseringsgebyr på 1000 kr. stk. Mens de som er over 4 år eller med ukjent alder selges for 600 kr.

Vi har dette gebyret fordi at det er mange som tenker seg om en ekstra gang ved anskaffelse av et dyr som koster litt enn om det er grati.

Vi er en frivillig organisasjon som ikke har en fast inntekt.Dette gebyret dekker ikke våre utgifter på den enkelte katt men det bidrar til å få betalt veterinærregninger og utgifter på mat og kattesand.

For mer info kan man ringe Siri på tlf. 905 62 466.Vil du være frivillig?

Kom innom på åpen dag eller ta kontakt med oss per telefon eller her på siden for mer informasjon. Vi trenger bestandig flere frivillige :-)

CONTACT

Quiz