Top Local Places

Fab nr 8

Kremmarholmen 43, Fedje, Norway
Boat Service

Description

ad

Den gamle sardinfabrikken på Fedje bygges nå om til ferieboliger, selskaps- og konferanselokaler. Vi har nå bygget ferdig 5 leiligheter, velkommen! Fabrik nr.8

Fordi det er Fedje


Fedje er Norge på sitt mest ekstreme. Det er siste utpost før havet i vest. En isolert øy i vill og rå sjø. Samtidig er det en idyll med lune viker og horisont, når vind og hav hviler.

Fedje er også Norge på sitt mest personlige. Et åpent og levende lokalsamfunn med dype røtter. Her kjenner alle hverandre. Fedje er stedet hvor også besøkende er hjemme.

Sentralt på Fedje ligger den gamle sardinfabrikken, med tønnevis historie og tradisjon. Nå kan du snart bo her. Fabrikk nr. 8 er under ombygging til ferieboliger. Den står ferdig våren 2016, og du kan følge utviklingen her.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dette blir forhåpentligvis årets happening på Fedje. Gå gjerne på ticketco og kjøp billetter eller ta turen på Bjellands Cafe og kjøp der. velkommen!

facebook.com

Dette blir kjekt!

facebook.com

facebook.com

Det nærmer seg igjen helg på FAB. NR 8 og vår etterhvert faste buffet søndag klokken 14-17. Denne gangen byr vi på Kvalbiffgryte til 165,- pr person og fiskesuppe til kr 125,- pr person. Vi garanterer at dere blir mette hos oss. Selvsagt også ostekake og kaffe til kr 50,- Velkommen!

facebook.com

Velkommen!

facebook.com

Sykler kommer 29 juni og ikke 29 juli. Altså allerede i morgen.😄👍

facebook.com

Vi kan da bekrefte at vi har gått til innkjøp av 7 sykler som skal benyttes til utleie på Fedje. Sykler ankommer allerede 29 juni til Fedje. Supert om dere sprer dette så folk får vite om det.

facebook.com

Da kjører vi på med en ny runde med sosekjøtt til søndagens buffet.. Her ble vi utsolgt før vi skjønte hva som skjedde så da kan det være greit med en runde til. Det blir sikkert litt kaffe og kaker også.. Velkommen klokken 14-17 førstkommende søndag.

facebook.com

Bra tiltak. Kjekt de kan bruke Fab nr 8 til grilling og toalettbesøk når værgudene ikke helt spiller på lag..

facebook.com

Hei! Søker to ungdommer som kan gjøre en bærejobb i dag og i morgen. Tar nok 3-4 timer for 2 stykker. betaling etter utført jobb. Kontakt med i innboks om dette kan være av interesse. På FAB NR 8. (FEJDE).

facebook.com

Da blir det herlige kjøttkaker med tilbehør på bjellands caf'e førstkommende søndag mellom 14-17.. ganske sikkert ett kakestykke med kaffe også. Velkommen!😄👍

facebook.com

Dette blir bra! Kjøp gjerne billetter på ticketco!

facebook.com

Quiz