Top Local Places

Lærdal Grønt

Grandavegen 6, Laerdal, Norway
Fruit & Vegetable Store

Description

ad

Naturen sitt eige drivhus :-))

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Laurdag er det høve til å kjøpe bra mat til bra pris hjå Smak av Sogn i Lærdal!

facebook.com

Søknadsfristen til stillinga som ny dagleg leiar i Lærdal Grønt er utvida til 4.12. Tips gjerne nokon du trur kan vere aktuell til jobben!

facebook.com

facebook.com

Me hadde besøk av mange Bergenskundar her ein dag, det var stas! Her er nokre bilder frå Lærdalsturen deira.

facebook.com

Her kan du møte to av dei flinke bringebærprodusentane våre, Olaug og Rikard. Nyt norske bringebær!

facebook.com

Me har meldt på Lærdals Beste bringebær i konkurransen "Det norske måltid". Her er Sigve Skretting på Måltidets Hus i Stavanger med det innleverte bidraget frå oss. Ønsk oss lykke til!

facebook.com

Me hadde besøk av NRK hin dagen, her kan du lese reportasjen dei laga.

facebook.com

No må du spørje etter poteter og gulrot frå Lærdal i butikkane 😊. Du finn dei i dei fleste butikkane i Hordaland og Sogn og Fjordane 👍

facebook.com

I dag går dei fyrste morellene og gulrøtene frå Lærdal ut i butikk, så er du heldig får du kjøpt i morgon. Men, du får allereie i dag kjøpt både moreller og gulrøter i Smak av Sogn sin butikk i Lærdal. Nyyt!

facebook.com

Her kan du lese meir om ein av produsentane våre, Arne Sanden. Han produserar blomkål og sommarkål.

facebook.com

Me fekk denne hyggelege eposten i dag, med tittelen "Tidenes beste jordbær": "Vi har kjøpt en del kurver med jordbær som er merket med produsent Rikard Lysne de siste dagene, og vi har bare lyst til å skryte litt til dere. Det er de beste og flotteste bærene vi noensinne har spist. Bortimot perfekt smak, form, størrelse, farge på hvert eneste bær i alle kurvene!" Det er veldig kjekt at folk tek seg tid til å skryte litt av og til! Trikset for å få til gode jordbær i butikk? Gode produsentar, bær som får henge til dei er modne, kort veg til marknaden og dedikerte grossistar og butikkmedarbeidarar. So enkelt og so vanskeleg 😊

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Lærdal Grønt