Top Local Places

Vestbase

Omagata 110 C, Kristiansund, Norway
Petroleum Service

Description

ad

Vestbase – Norges triveligeste base! Vår visjon er at Vestbase skal være hovedknutepunkt for all offshorerettet aktivitet i Norskehavet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Noen kaffekopper smaker bedre enn andre. Vi er veldig fornøyd med at Erling Haug viderefører og samler sin aktivitet på Vestbase, og ser frem til videre godt samarbeid. Erling Haug sin etablering sammenfaller med vårt mål om å videreutvikle Vestbase som knutepunkt og servicehavn for ulike næringer og aktører.

facebook.com

Vi gratulerer Wesubsea i Kristiansund med miljøpris !!

facebook.com

Erling Haug sitt ståltau-verksted arbeider med store dimensjoner...

facebook.com

Alltid litt ekstra stas å få anløp av fartøy som er bygd i Kristiansund. "Subsea Viking" ble bygd av Umoe Sterkoder i 1999 – og tilhører det norske rederiet Eidesvik.

facebook.com

Nok en flott dag å være på arbeid. Forbundet KYSTENs landsstevne som avholdes i Kristiansund i disse dager – setter sitt preg på byen. Masse flotte fartøy ute og nyter finværet. God helg !

facebook.com

Kristiansund har i alle generasjoner vært en maritim by; «By ved hav». Dette medfører at vi har gleden av å få se utrolig flotte fartøy som er innom, om det er cruisebåter, fiskebåter, fraktebåter, forsyningsbåter osv I dag ankom Subsea 7 sitt nye konstruksjonsfartøy; MV Seven Arctic. …og for noen dimensjoner: 1000 (!) tonns kran, 162,3 m lang, lugarer til 132 personer, dekksareal på 2600 kvm – og kan arbeide på havdyp opptil 3000 meter. Fartøyet benyttes til installasjon av havbunnsmateriell – og rør-legging.

facebook.com

Prosafe sitt flotell «Regalia» ankom i dag vår «kai 21» på Vestbase Averøy. Slike flotell benyttes til å kunne innkvartere ekstra personell ved siden av plattformer under større prosjekter. «Regalia» blir liggende noen måneder, og det er Vestbase sitt datterselskap Mid-Nor Yard Service AS som er Vestbase sin kunde – og som har kontrakt med Prosafe. Vårt anlegg på Averøy er spesialdesignet for anløp av rigger og større fartøy – og tidligere har boreriggen «Scarabeo 5» ligget der.

facebook.com

Vår søsterbedrift Polarbase AS i Hammerfest, har lagd en flott film over basen og næringsparken. Vi ønsker de lykke til med kommende Barentshavkonferanse.

facebook.com

Ai ai – som vi gleder oss !!!!!! Vi er stolte av å ha vært bidragsyter siden starten for 13 år siden. Kontinuerlig sportslig fremgang toppes så langt med serieåpning på lørdag mot Molde. KBK: - Laget for lidenskap !

facebook.com

Tankbåten Navion Britannia ankom i dag for et kortere opphold. Det er Vest Supply som er agent for oppdraget pva Teekay / Statoil. Navion Britannia er trolig det nest lengste skipet som har ankommet Vestbase – med sine 265 meter. Det lengste skipet – hadde vi besøk av for 16-17 år siden – som var nær 274 meter – og som benyttet kai 2 på Vikanholmen. I dag er det det kai 8 som benyttes til de største fartøyene – hvor det bla. er nær 22 meter vanndyp helt inne ved kai.

facebook.com

Forsyningsbåten M/S Ocean Art til kai - gjør en fin dag enda finere.

facebook.com

Statoil inviterer store og små....

facebook.com

Quiz