Top Local Places

Ofelas Arena

Dr. Wesselsgate 1, Kirkenes, Norway
Dance & Night Club

Description

ad

Informasjon om Ofelas Arena.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mari Boine er en framtredende norsk-samisk artist, som er kjent for å ha modernisert samisk musikk ved å bruke elementer fra joiken, men også fra blant annet jazz, rock og andre folkemusikalske tradisjoner. Hun har vunnet flere Spellemannspriser og Nordisk Råds musikkpris, og hun ble i 2009 utnevnt av ridder av 1. klasse av St. Olavs orden for "sitt allsidige kunsteriske virke". "Gula Gula" var hennes første debutplate, internasjonalt utgitt av Peter Gabriels Real-world Records. Albumet ble en stor suksess. Hun har siden det gitt ut 9 soloalbum, nylig slapp hun "See the Woman", sitt første album på engelsk. Ressursgruppa for Samefestivalen har jobbet lenge med å få til en avtale med Mari Boine og vi gleder oss enormt, sier leder i komiten for samefolkets dag Gry Nilsen Aaker. Sammen med resten av komiteen og andre ressurspersoner planlegger de nå en samisk festivaluke med musikk, duodji og reinkappkjøring. Konserten arrangeres i samarbeid med Ofelas Arena og blir onsdag 21. mars kl 19.00. Billetter kan kjøpes på www.aurorabillett.no eller på Aurorakino i åpningstiden. Foto: Gregor Hohenberg Konserten var imponerende, uforglemmelig og hypnotisk (Rolling Stone Magazine)

facebook.com

facebook.com

Tidenes Afterski party på Ofelas Arena.

facebook.com

Liker du fest og moro, men sliter med å danse med slålomstøvler? Er ikke kondomdress og bortover-ski helt din greie? Liker du kanskje utendørs vinteraktivitet best på TV? Fortvil ikke! Ofelas Arena lager fest også for deg....!! Lørdag 17. februar inviterer vi til årets største og diggeste AFTERSKI i Sør-Varanger. Velkommen til storfest på Ofelas Arena. DETTE BLIR GØY!!

facebook.com

I forbindelse med danse/treningshelg kjører vi igang med årets første utekveld på Ofelas Arena. Etter at dansehelg-arrangementet er avsluttet, drar vår DJ igang skikkelig diskotek på byens største dansegulv 👍👍 Velkommen skal du være! OFELAS ARENA. DER TING SKJER!

facebook.com

facebook.com

Ofelas ønsker alle et godt nytt år, og ønsker å starte det nye året med en danse/treningshelg i samarbeid med Dans Kirkenes og Nordlys studio. De som ønsker innføring i Sumba, Sving, Hip Hop og Linedans har nå sjansen. (se detaljert program for hele helgen under arrangementet.) Vi holder åpent på arenaen lørdag 13 januar fra kl 2200-0200 for de som ønsker å danse eller for de som rett og slett bare ønsker å komme for å høre på musikk som spilles i fra vår DJ. Håper vi ses:) https://www.facebook.com/events/1735693620072680/?ti=icl

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Da er vi kommet frem til siste kveld på Ofelas Pub & Disko etter 17 år. Ta med deg dine venner å kom på et siste besøk.

facebook.com

Tilbakemeldingene fra i fjor var slik som dette: Råkult, Kort tøft, stilig, f.... at æ gikk glipp av det party som alle prata om. Vi gjentar derfor suksessen også i år kjører vi 4 DJ samtidig. KAæSA har også i år små gaver som blir slengt ut fra scenekanten så her er det bare å sikre seg billetten nå før det blir utsolgt.

facebook.com

facebook.com

Quiz