Top Local Places

Aurora kino Kirkenes

Pasvikveien 2, Kirkenes, Norway
Movie Theater

Description

ad

http://kirkenes.aurorakino.no Telefon til administrasjon: 90 88 99 00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Winchester - House of Ghosts - Premiere fredag 23 februar Aldersgrense: 15 år I et avsidesliggende område utenfor San Francisco ligger det mest hjemsøkte huset i verden. Det overdådige huset ble bygget av Sarah Winchester, arving av Winchester-formuen. En utenforstående vil se det som et monstrøst monument over en sinnsforstyrret dames galskap. Men Sarah bygget det ikke til seg selv. Hun har bygget et asyl for hundrevis av hevngjerrige gjenferd, og den mest skrekkinngytende av dem har noe uoppgjort med familien Winchester... Sara Winchester spilles av Helen Mirren. Filmen er basert på virkelige hendelser!

facebook.com

The Shape of Water - Premiere fredag 23. februar Aldersgrense: 15 år The Shape of Water er en romantisk fantasy-drama regissert av Guillermo del Toro, med Sally Hawkins i hovedrollen. Bakteppet for filmen er den kalde krigen, og vi befinner oss i ca. 1962. Den ensomme Elisa (Hawkins) jobber som renholder i et laboratorium drevet av myndighetene, og lever et liv i isolasjon. Hennes liv forandrer seg for alltid når hun og hennes kollega Zelda (Octavia Spencer) kommer over et topp-hemmelig eksperiment på arbeidsplassen. Del Toro beveger seg denne gang bort fra horrorsjangeren, men leverer et særegent romantisk fantasy-drama kritikerne mener er Del Tors beste film siden Pans Labyrinth. Filmen hadde verdenspremiere i på Filmfestivalen i Venezia - til stående ovasjoner fra et samlet kritikerkorps - der den vant gull-løven for beste film. I tillegg til nevnte skuespillere finner vi: Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg og Doug Jones i andre roller.

facebook.com

Everyday - Premiere fredag 23 februar Tillatt for alle En sjenert tenåring faller for en person som forvandles til en ny person hver dag...

facebook.com

facebook.com

facebook.com

BLACK PANTHER - Verdenspremiere onsdag 14.februar Aldersgrense 12 år I Marvel Studios Black Panther møter vi T'Challa, som etter sin far, Kongen av Wakanda's død, returnerer hjem til en isolert, teknologisk avansert afrikansk nasjon for å overta tronen og ta sin rettmessige plass som konge. Når en mektig, gammel fiende vender tilbake blir T'Challas evner som konge - og Black Panther - satt på prøve. Han blir dratt inn i en formidabel konflikt som setter Wakanda og hele verdens skjebne i fare. Stilt overfor forræderi og fare, må den unge kongen samle sine allierte og slippe Black Panthers fulle kraft fri for å beseire sine fiender og besørge sitt folks sikkerhet og livsstil.

facebook.com

PETTER KANIN - Premiere fredag 16. februar Aldersgrense 6 år Petter Kanin forsøker stadig å snike seg inn i hagen til Herr Gregersen for å stjele grønnsakene hans. Det finnes ingen grenser for oppfinnsomme triks han bruker for å lure den gretne bonden. Men når gården overtas av den mye yngre slektningen Thomas McGregor, får Petter en langt mer formidabel motstander å hanskes med. Med hjelp av slektningene sine, Benjamin, Dunhale, Vipsen og Vimsen, må Petter Kanin pønske ut nye planer for å komme seg inn i grønnsaksengen. En flott film for hele familien basert på Beatrix Potters sjarmerende barnebokfigurer. Norske stemmer ved blant andre Christoffer Staib, Anders Bye, Siri Nilsen, Marion Ravn, Ina Svenningsdal, Malin Pettersen, Ida lind, Ivar Nørve, Espen Sandvik, Frank Ole Sætrang, Tommy Karlsen Sandum og Benedikte Kruse.

facebook.com

LOS BANDO - Premiere fredag 16. februar Tillatt for alle I denne feelgood-komedien følger vi bandet Los Bando Immortale på en fartsfylt reise gjennom landet. Med gassen i bånn og rallysjåfør Martin (Jonas Oftebro) bak rattet må bandet bryte lover og regler, trosse foreldre og egne helter for å rekke frem til NM i rock. Drivkraften er stor, men hindringene kanskje enda større - vil de rekke frem i tide?

facebook.com

THE POST - Premiere fredag 16. februar Aldersgrense 12 år Steven Spielbergs THE POST er et intenst og brennaktuelt drama om USAs første kvinnelige eier og avisutgiver Katharine Graham (Meryl Streep) i The Washington Post, og hennes redaktør Ben Bradlee (Tom Hanks) gjennom noen kritiske måneder i 1971.

facebook.com

Er alle klare til festpremiere på Fifty Shades Freed i morgen kveld? Premieren er utsolgt, og de som har sikret seg billett får også en lekker goodiebag! Oppi disse ligger blant annet sjansen til å vinne en bokpakke fra Gyldendal, og en ROMANTISK MIDDAG FOR TO PÅ KIRKENES SNOWHOTEL! En skikkelig heldig vinner får altså muligheten til be noen på middag på et av de mest romantiske hotellene i verden. Kjempetakk til Kirkenes Snowhotel som sponser denne flotte aftenen for to! #kirkenessnowhotel #aurorakino #aurorakinokirkenes #fiftyshadesfreed

facebook.com

Fifty Shades Freed - Premiere fredag 09 februar Aldersgrense: 15 år Tredje og avsluttende kapittel om Anastasia og Christian. Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Den tredje filmen i Fifty Shades-serien, basert på E. L. James' bestselgende bøker.

facebook.com

Unknown Soldier - Premiere fredag 09 februar Aldergrense: 15 år En storslagen krigsfilm hvor vi følger tett på infanteriregiment 8 under "Fortsettelseskrigen" fra 1941 - 1944. Soldatene kommer fra hele Finland og har forskjellig bakgrunn og motivasjon. Noen er erfarne soldater mens andre er unge tenåringsgutter som så vidt har tatt i et våpen. Filmen er basert på den bestselgende boken "Ukjent soldat" av Väinö Linnas og regnes som en av Finlands nasjonalskatter. Unknown Soldier er Finlands mest påkostede film noensinne.

facebook.com

Quiz