Top Local Places

Scandic Karasjok

Leavvnjageaidnu 49, Karasjok, Norway
Hotel Resort

Description

ad

Scandic Karasjok - det gjestfrie hotellet midt i Finnmark
Scandic Karasjok er et flott hotell inspirert og preget av samisk kultur.
Hotellet ha en konferanseavdeling med 6 møterom, 2 restauranter, 1 bar, 3 peisestuer, 3 badstuer, stort trimrom og 2 solarium.

Hotellet har et flott kjøkken med meget dyktige kokker som serverer utsøkt mat av lokale råvarer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lihkku beiviin / Gratulerer med dagen

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Jippi! Idag lanserer vi et nytt og enda bedre medlemsprogram i Scandic Hotels, er du ikke registrert blant våre allerede mer enn 2.000.000 medlemmer. Vi lanserer også en ny APP "SCANDIC HOTELS AB" som gjør hverdagen lettere og gir deg bedre oversikt over dine bestilinger og fordeler. Fra App'en kan du også enkelt bestile rom beste gang du er på reise. Er du ikke med i medlemsprogrammet i Scandic Friends kan du enkelt registrere deg her https://www.scandichotels.no/scandic-friends. Join us and level up!

facebook.com

facebook.com

Idag blir Scandic familien større - vi åpner et nytt hotell på Lillestrøm, bare 50 meter fra togstasjonen og 12 minutter fra Gardermoen. Anbefaler alle som skal til Oslo/Lillestøm å prøve ut det nye hotellet.www.scandichotels.com/lillestrom . Gratulerer så mye med dagen Scandic Lillestrøm!

facebook.com

Flott og spennende tid for Scandic, vi ønsker Scandic Leknes Lofoten velkommen! Vi ser frem til at Scandic vokser videre. Test gjerne ut vårt nye produkt.

facebook.com

Vi er en stolt samarbeidspartner av årets fyrverkeri, vi synes det er flott med et felles fyrverkeri - et felles fyrverkeri bidrar i stor grad til å redusere skader knyttet til fyrverkeri, og så er det ikke minst vakkert å se når så mange bedrifter og støttespillere går sammen for å skape noe så vakkert som store deler av Karasjok samfunnet snakker om før og etter .Da er det bare å vente til nyttårsaften. Har du enda ikke bestemt deg for hvor du vil være på nyttårsaften? Scandic Karasjok har åpent og fortsatt ledige hotellrom. Se www.scandichotels.com for å bestille rom.

facebook.com

Scandic Karasjok holder åpent denne julen, hotellet er åpen hver dag i jul og romjul. Restauranten på hotellet er åpen hver dag i hele julen fra 18-21. Er du avhengig av trening og sauna er det også gode muligheter for det😊 Da gjenstår det å ønske alle en riktig god jul fra alle oss på Scandic Karasjok.

facebook.com

En gledelig nyhet før jul og spennende tider for Scandic. Nå utvider vi porteføljen av hotellet med et nytt og stort hotell i Frankfurt. Det nye konferanse- og eventhotellet vil være en del av «Hafenpark Quarter» ved elven Main og nabo til den europeiske sentralbankens nye hovedkontor. Hotellet forventes å åpne i 2021. Hotellet vil få et areal på totalt 22.000 kvadratmeter og inneholde 506 rom samt 2.000 kvadratmeter med topp moderne konferansefasiliteter og eventscene. :D

facebook.com

Julen er en fin tid til å ta vare på hverandre, en fin tid for å vise omsorg. Idag har vi for 10 året på rad besøkt Frivillighetssentralen i Karasjok med julemat, kaker og dessert. Vi er glad for å være en bidrsgsyter for Frivillighetssentralen i Karasjok, møtte mange hyggelige gjester som var klare for julelunsj idag, nesten 36 eldre i tallet. Takk til Inga B. tidligere leder og nåværende leder Merethe B. og alle frivillige som har bidratt til dagen idag og ellers gjennom hele åretā¤

facebook.com

Onsdag hadde vi samlet alle barnehagene i Karasjok på julegrøt og besøk av julenissen, dette er en tradisjon som iår ble gjennomført for 10.året. Både barn og voksne 99 i tallet var veldig fornøyde, selv om julenissen var skummel for noen av de minste barna. 🎅 Vi gleder oss allerede til neste år😊

facebook.com

Quiz