Top Local Places

Odd Kåre Olsen Memorial at Preikestolen Gk

Preikestolen Golf Klubb, Jørpeland, Norway
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Side med info og turnerings nyheter til OkO Memorial på Preikestolen Golf Klubb  Turneringen er til minne om vår alles Odd Kåre Olsen.
I hans ånd vil klubben samle folk til turnerings moro og kos på terrassen etter turneringen, noe som var Oddi`s favoritt ting å gjøre. Turnering har en startavgift på 200 kr der av alle vil bli donert vekk til noe av det som glede Oddi mest… Unger. Tidligere år er pengene gått til forskjellige barnehager, i år doneres det til BARNEKREFT FORENINGEN.
Spiller du ikke golf vil det bli salg av god mat og kaker i kiosken. Ta med kontanter til å handle her og bidra på denne måten til å øke pengegaven som vil bli donert bort.
Det er og anledning til å prøve å slå noen golfslag GRATIS på treningsstedet!!

Firma eller enkeltpersoner som ønsker å bidra med premier el.a kan ta kontakt med Stian Helland tlf. 906 82 793.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tusen takk til alle som støttet oss og bidrog med premier!! 😃❤️😃

facebook.com

Vi gratulerer vinnerene på loddtrekning som ble: Roy Byrkja: Signert Vikingdrakt Morten Mæhle: Gavekort Sjokoladekake og signert Sandnes Ulf drakt. Rebecca Sørbø: Gavekort Tako Sushi Stian Helland: Gavekort Verkshotellet Silje Thorshaug: 2 store tekopper Silje Alsvik: Konfekt og konsertbilletter Elfrid Mæhle: Gavekort på Tako Sushi Nils Terje Watland: Gavekort Camillas Johan Rygh Pettersen: Gavekort Pretty Ladies Linnea T. Skår: Gavekort Tako Sushi Svein Tønnesen: Dabradio Mari Bjørheim: Vannkaraffel Torbjørn Spande: Kakefat Einar Omland: Fruktkorg Kenneth N, Larsen: Sølvsmykke og ett års medlemskap på Fitnesspoint Marie: Blomstervase Tore: Gavekort på Pretty Ladies Gevinstene kan hentes på klubbhuset

facebook.com

Startlisten til morgendagens golf: http://golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected=%7BCC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2%7D&language=1044&#/competition/1121465/teetimes

facebook.com

Vi er overveldet av givergleden og engasjement for å være med å sponse med mange flotte premier. Nå kan dere enkelt kjøpe lodd , donere en liten eller stor sum til innsamlingen og også betale greenfee allerede nå i VIPPS. Her kan du enkelt velge antall lodd eller hvor mye du vil donere, Trekningen er på lørdags ettermiddag og du vil bli kontaktet. Ting du kan vinne: Ett års medlemskap på Fitnesspoint, Gavekort på Tako sushi, gavekort på Pretty Ladies, Sølvsmykke, Fruktkorg, Gavekort verkshotellet, Vikingdrakt og enda mer. Last ned Vipps appen, trykk Kjøp og søk opp Preikestolen Golfklubb. Velg ønsket produkt og VIPPS så har du støttet en god sak for barn og ungdom.

facebook.com

Husk at det går å støtte oss via Vipps. Søk opp Preikestolen Golfklubb i vipps å velg OKO memorial! Håper mange er villig å hjelpe oss med å støtte BUPA i sitt flotte arbeid! Man kan og kjøpe lodd via vipps og ha muligheten å vinne mange flotte premier!

facebook.com

Omtale av veldedighetsarrangementet vårt i lokalavisen Strandbuen går 🙂

facebook.com

19 påmeldt til nå, klarer vi 19 til? Trykk på linken for påmelding. Har du lyst å bli med men har ikke spilt på en stund eller har du ikke golfbox, ta kontakt med Stian Helland eller Rebecca Sørbø så fikser vi det for deg 👍 http://golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected=%7BCC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2%7D&language=1044&#/competition/1121465/players

facebook.com

Meld dere på å ta turen opp på Preikestolen golfklubb 5aug. Mye å gjøre for en ikke golfer og mulighet for å støtte et godt formål 😃👍

facebook.com

Del gjerne!

facebook.com

Link til påmelding i golfbox

facebook.com

Det er igjen tid for OKO Memorial. Iår vil vi samle inn penger til BUPA, barne-ungdomspsykriatisk AVD. Det blir 18hull golf for golfere og alle som vil bli med. For ikke golfere vil det bli salg av lodd og masse god mat og drikke i kiosken der all inntekt vil gå til formålet. Påmelding til golf; http://golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected=%7BCC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2%7D&language=1044&#/competition/1121465/info Iår vil det og være mulighet for å støtte oss via Vipps, søk opp Preikestolen golfklubb og velg OKO memorial. Håper mest mulig tar turen innom. Vi ses på Preikestolen golfklubb 5aug.

facebook.com

Vi er på jakt etter sponsorer til premier til årets turnering/innsamling. Har du eller din bedrift lyst å være med å støtte oss med en premie eller gi en pengegave? Ta gjerne kontakt med Stian Helland eller Rebecca Sørbø om du vil være med å bidra. Årets innsamling er til BUPA (Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling) Les mer om BUPA her ; https://helse-stavanger.no/avdelinger/klinikk-psykisk-helsevern-barn-unge-og-rusavhengige/bupa Vi har i år og fått Vips, søk opp Preikestolen Golfklubb så vil man finne Oko-Memorial her.

facebook.com

Quiz