Top Local Places

EUfrat restaurant A/S

sentrumvegen 6, Hov, Norway
Turkish Restaurant

Description

ad

God mat og servering

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Dagensmiddag Osmanish gryte,biffstrimler,obergin,sopp,løk,paprika tilbehør;salat,zaziki,pitabrød med hvitløksmør ...............................169 kr

facebook.com

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=335354826905267&substory_index=0&id=329244130849670

facebook.com

Hei! Eufrat GUVEN har fått ny eier! Og vi ønsker å gi noen åpningstilbud. På lørdagene fremover vil vi dermed kline til med å gi alle barn under 12 år gratis barnemeny (chicken nuggets med pommes frittes eller barnepizza med ost og skinke) helt gratis. Vi ønsker at du spiser her! Tilbudet gjelder HVER LØRDAG fremover, og så lenge vi har igjen nok varer. Vi setter stor pris på om du legger igjen en like på siden. Del gjerne også med venner.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Hei vi har ny pizza på tilbud . NORGES BESTE PIZZA./med kebabkjøtt,løk, Pommes frits og hvitløksdressing.stor pizza bare til 179 kr.

facebook.com

facebook.com

Brækhus bokser i kveld kl 23.00 vi har den på stor kjerm.

facebook.com

facebook.com

Vi på Eufrat i Hov har åpningstider i 17 mai fra 10:30. og ønsker alle sammen en god riktig 17.mai . Tagg en person i kommentar feltet bli med i trekningen av en stor pizza og en 0.5 brus.

facebook.com

Vi på Eufrat i Hov har vanlige åpningstider i 1 mai og ønsker alle sammen en god riktig 1.mai . Tagg en person i kommentar feltet bli med i trekningen av en stor pizza og en 0.5 brus.

facebook.com

Quiz