Top Local Places

Karljohansvern

Øvre Vei, Horten, Norway
Museum

Description

ad

Karljohansvern, opprinnelig Horten Værft, ble etablert i 1818, få år etter unionsinngåelsen med Sverige. Utviklingen av anlegget utover på 1800-tallet har stor militærhistorisk interesse i Norge.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jul på Karljohansvern er over for denne gang. Det ble fantastisk stemning og masse besøk i alle våre verksteder, museer og garasjer, og i alle boder utendørs. Vi takker alle tilreisende utstillere som bidro til at dette ble regionens største julemarked. Og vi takker publikum som valgte Karljohansvern denne førjulshelgen. Velkommen tilbake! De faste aktørene her vil ha åpent fremover mot jul.

facebook.com

Denne helgen inviterer hele Karljohansvern til Jul på Karljohansvern, dette er ett julemarked for familien! Jul på Karljohansvern 2016 var et rekordår med over 15 000 besøkende. Jul på Karljohansvern er et stemningsfullt kulturarrangement i forsvarshistoriske omgivelser. Vi har alt man forventer av et tradisjonelt julemarked – pluss litt til! For tiende år på rad arrangeres det tradisjonsrike julemarkedet. Vi håper at små og store tar turen! En riktig god jul!

facebook.com

Julegave aksjonen i fjor ble så vellykket, at det gjentas i år. Og i år er det satt opp ett ekstra ønske-tre på Artilleriverkstedet, da det var så stor giver glede. Til helgen er det Jul på Karljohansvern, håper mange små og stor vil ta turen innom, kanskje du kan gi ett barn en litt bedre jul <3

facebook.com

Mat & Sånn kommer med deilig mat, så du slipper å gå sulten hjem. Og dem kan også friste med deilig sylte og annen deilig mat du kan ta med hjem til julefesten. Kommer du på Jul på Karljohansvern? 🎅🤶🦌🎄🎁

facebook.com

facebook.com

Kom og opplev ekte førjulsstemning! Jul på Karljohansvern - her blir det julemarked, åpne verksteder, konserter, utstillinger og lukt og smak av jul. Det skjer på Karljohansvern 9. og 10. desember🎄🎁🎅🤶

facebook.com

Reidun Kalsnes kommer med sine fantastiske nisser på Jul på Karljohansvern. Kommer du? 🎅🤶🦌🎄🎁

facebook.com

Velkommen hos våre nyeste aktører i Artilleriverkstedet - Jung Design og Plekter musikk! Hos JUNG design finner du spennende redesign og interiør, og de kan hjelpe deg med dine prosjekter. Åpent onsdag, torsdag og fredag. Plekter musikk har et helt unikt utvalg i vintage gitarer og forsterkere, og skaffer også andre instrumenter og musikkutstyr. Åpent lørdager kl 10-15. Du kan også avtale annen tid hos begge.

facebook.com

Vinteren kom en tur innom Karljohansvern i dag. Tenk hvis den blir liggende helt til Jul på Karljohansvern 9.-10. desember!

facebook.com

Tuntreet på GarasjeTorget beskjæres, og Magnus hadde en luftig dag på jobben. Trebeskjæringen på området tar nå en ukes pause. Mange besøkte Næringslivsmessa Made in Horten i Artilleriverkstedet i går torsdag, og noen var her for første gang. Vi ønsker dem velkommen tilbake! Garasjeverkstedene rundt GarasjeTorget og museene har åpent til vanlige tider. På søndag er det utstillingsåpning i Preus museum, og på søndag kveld blir det Bjørn Eidsvåg med band// Artilleriverkstedet (Til inntekt for Ørn) Vi ønsker alle ei fargerik og fin høsthelg!

facebook.com

Karljohansvern er kjent for sine store vakre trær, men gamle trær kan også være til besvær. Enkelte trær må av sikkerhetsmessige grunner beskjæres eller felles. Forsvarsbygg får utført arbeider på store trær nå i uke 40. Vi prøver å sikre fremkommeligheten under arbeidet. Det viktigste er at folk kan ferdes trygt på Karljohansvern, og unngå skader på kulturminner og andre eiendommer. Nyt høstferieuka med fine turer!🍁

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Karljohansvern