Top Local Places

Norsk Scania Molde

Baklivegen 3, Hjelset, Norway
Truck Repair Shop

Description

ad

Regional Scania forhandler for Nordmøre og Romsdal, m/funksjonsområde innenfor salg/levering, service og reparasjon av lastebiler og busser.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Da har vi gleden av å gratulere Langnes Marmorbrudd fra Eide med denne flotte og elegante trekkvognen av den Nye Generasjon Scania🎉. Bilen er en Scania R 580 A6X4NB med fabrikkmontert svingskivepåbygg. Hydraulikk og platting er montert av Rognskog Bil.

facebook.com

Da har vi gleden av å gratulere Austad Transport fra Vinjøra og sjåfør Leif Trygve Helgetun med denne stilrene trekkvognen av den Nye Generasjon Scania🎉. Bilen er en Scania S 500 A6X2NB med fabrikkmontert svingskivepåbygg.

facebook.com

Scanias femsifrede telefonnummer 05464 er ikke lenger i bruk. Vårt nye nummer er 22064500.

facebook.com

Da har vi gleden av å gratulere Bjarne Øverland i Molde og sjåfør Erling Aasprang med denne flotte og stilige krokbilen av den Nye Generasjon Scania🎉. Bilen er en Scania R 500 B6X4NB med påbygg levert av JOAB samt en del kundetilpasset ekstrautstyr montert av oss.

facebook.com

Faste abonnenter har akkurat fått nyeste utgave av Scania Fokus i posten. Kunne du tenke deg å få vårt kundemagasin fritt tilsendt? Registrer adressen din her: https://fb.st/g7jfb8

facebook.com

Da har vi gleden av å starte året med å gratulere Gulla Transport og Joar Gulla i Surnadal med denne flotte Scania distribusjonsbilen🎉. Dette er den første G-serien av Next Generation Scania som er levert her i området. Scania lanserte i høst lastebiler av den nye serien i distribusjonsegmentet og her ser vi et vellykket resultat av det. Fokus på miljø, design, komfort og funksjonalitet er godt ivaretatt og videreført fra langtransportsegmentet, så dette er det ypperste og mest moderne man kan få innen distribusjon i dag. Bilen er en Scania G 410 B6X2*4NB med påbygg fra EKERI OY i Finland. Vi takker for tilliten og ønsker lykke til.

facebook.com

Et utvalg leverte biler fra Scania i 2017. Tagg gjerne kjente. God nytt år! #ScaniaFamilien

facebook.com

Vi gratulerer RIR IKS og sjåfør Martin Hindhammer i Molde med ny krokbil🎉. Bilen er en Scania R 580 LB8X4*4HNB med påbygg fra JOAB og med henger fra ISTRAIL. Dette blir den siste nybilleveransen fra Scania Molde i 2017 og vi vil benytte anledningen til å takke for året som har gått og ønske alle et godt nytt år.

facebook.com

God jul og godt nytt år fra oss i Scania! #ScaniaFamilien #NextGenScania

facebook.com

Årets Scania-julemodellbil er ankommet kontoret. Kunne du tenkt deg en slik kan den bestilles hos ditt lokale Scania-anlegg (delenr. 2657320). Det er kun laget 500 stk. og i skrivende stund er det noen få igjen. Pris 1425,- inkl. mva.

facebook.com

Kunne du tenke deg å jobbe i Scania? Vi søker nå etter en mekaniker med god teknisk innsikt, som er utadvendt, kreativ og løsningsorientert hos Norsk Scania Molde. Er dette jobben for deg? Eller noen du kjenner? I så fall bør du ta en titt her: https://fb.st/6s8flx #ScaniaFamilien

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Norsk Scania Molde