Top Local Places

Sentrum Campus

Sentrumsgata 8, Kolvereid, Norway
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Treningssenter og fysioterapiklinikk. Egen medlemsrådgiver er tilgjengelig - ring eller send pm/mail til senter for å gjøre en uforpliktende avtale.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hei! Vi setter inn enda en Cross-time på planen :-D Det blir da to puls-timer på mandager fremover! Timen varer i 30 min og du må møte ferdig oppvarmet. Påmelding 3 dager i forveien, altså fredag :-)

facebook.com

I helga har våre fysioterapeuter brukt tiden på kurs for oppdatering ift direkte tilgang 🧐🙂

facebook.com

Idag har vi vært på Rørvik lufthavn, Ryum og gjengen i brann- og redning og instruert i bruk av utstyr og gått gjennom prinsipper i funksjonell trening i det nye treningsrommet de har fått 💪 Vi takker for oppdraget og kommer gjerne igjen 😊

facebook.com

PT-kampanje i tre dager til! :-)

facebook.com

Med ei tøff og ærlig historie fra ei tøff dame ønsker vi alle ei god helg 🙂 http://www.namdalsavisa.no/artikkel/2018/01/25/Karin-64-lever-videre-med-sin-nye-lever-15968498.ece

facebook.com

Tidligere fysioterapeut ved Sentrum Campus, Øystein Bjørnes, fortsetter det gode arbeidet på Saga FT. 👍🙂

facebook.com

Hei! I kveld blir det nytt program på intervallspinninga til Frode!🚴🏼 Her blir det høy puls og mye svette!😄😅 Sees kl 1930 👍🏼

facebook.com

Crosstrening er populært på Sentrum Campus! Så populært at vi nå har satt inn en ekstra time på onsdager :-D Begge timene kommer til å vare i 45 min og du må komme ferdig oppvarmet. Sees på trening! :-)

facebook.com

Husk å melde deg av tidlig dersom du ikke kan komme på gruppetime! Det er for tiden mange på venteliste - dersom man ikke kommer på time og ikke melder seg av risikerer man etter hvert karantene på gruppetimene!

facebook.com

Velfortjent heder til Maren i dagens NA med ukas blomst - vi gratulerer!

facebook.com

Nettsiden er for tiden nede - du kan imidlertid alltid melde deg på gruppetimer her: https://cerum.no/kundeportal/fot :)

facebook.com

Hei! Vi kjører på med januarkampanje på våre PT-pakker! Noe for deg? Ta kontakt med oss om du vil vite mer, eller om du vil booke en kostnadsfri konsultasjonstime med vår Personlige Trener :-) Kampanjepris på to av våre mest populære pakker er: 5*60 min: 1795,- (ordinær 2990,-) 10*60 min: 3295,- (ordinær 5490,-)

facebook.com

Quiz

NEAR Sentrum Campus