Top Local Places

IK Hind

Stangnes Stadion, Harstad, Norway
Club

Description

ad

Friidrettsklubb Harstad
Stiftet 24. september 1937

Stangnes Stadion  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Årsmøte IK Hind

Årsmøte IK Hind
facebook.com

HIND: IK Hinds Klubbhåndbok og Virksomhetsplan

IK Hinds klubbhåndbok og virksomhetsplan er lagt ut på hjemmesiden (www.hind.no) . Dette er et resultat av klubbutviklingsprosessen i IK Hind i 2014 og 2015, og et bidrag til at vi ble kåret til årets NECON-klubb i januar 2015.

facebook.com

Timeline Photos

I helgas Tromsøleker fikk Tobias og Johan - IK Hinds deltakere i aldersbestemte klasser - i alt 6 gull, 4 sølv og 1 bronse. Strålende resultater! Fra søndagens øvelser: Johan (G-14): 60 m: 8,32 (1. plass) Høyde: 1,50 (2. plass, samme høyde som 1. plass) Tobias (G-13): 60 m: 8,72 (2. plass) 60 m hekk: 10,97 (1. plass) Høyde: 1,50 (1. plass) Nikolai, Mathias og Oskar deltok i rekrutt lengde og 324 m. Bildet er fra premieutdelingen i rekruttklassen i dag. Takk for at dere har vært flotte representanter for IK Hind i Tromsø!

Timeline Photos
facebook.com

Tromsølekene 60m rekrutt

Fredagen og lørdagens øvelser i Tromsølekene er ferdige, og vi har fått flere gode resultater av IK Hinds utøvere. Johan (G-14): 60 m: 8,34 (3. plass) 600 m: 1,55,16 (3. plass) Lengde: 4,94 (2. plass, samme lengde som 1. plass) Tobias (G-13): Lengde u/tilløp: 2,15 (1. plass) 60 m: 8,66 (2. plass) 600 m: 1,50,6 (1. plass) Kule: 5,64 (1. plass) Lengde: 4,30 (2. plass) Nikolai, Mathias og Oskar har deltatt i rekrutt 60m, høyde og kule. Flott innsats!

Tromsølekene 60m rekrutt
facebook.com

www.bul-tromso.no

Denne helga arrangeres Tromsølekene/NNM innendørs. Fra IK Hind deltar Johan, Tobias, Mathias, Nikolai og Oskar, og Regine som hjelpetrener. Tidsskjema og deltakeroversikt - og etterhvert resultater - finner dere på BUL Tromsø sine hjemmesider. Vi ønsker alle lykke til i Tromsø!

facebook.com

Harstad Idrettsråd

Takk til Idrettsrådet og Harstad Sparebank som har gitt IK Hind og Harstad skøyteklubb hjertestarter på deling!

Harstad Idrettsråd
facebook.com

BUL-Tromsø Friidrett

Påmeldingsfristen til Tromsølekene er utvidet til tirsdag 9. februar kl. 18. Vi håper det er flere fra IK Hind som melder seg på.

facebook.com

Målselv IL Friidrett

Denne helga er det Bendit-samling på Bardufoss for friidrettsutøvere i Troms født 2002 og 2003. Fra IK Hind deltar Johan, Simon, Henriette, Steffen, Ella, Lisa, Tonje og Ronja. Treningssamlingene arrangeres i forkant av Benditlekene på Stjørdal 27.-28. august. Benditlekene er Norges Friidrettsforbunds regionale ungdomsleker, der utøverne tas ut til kretslag og konkurrerer på vegne av kretsen.

Målselv IL Friidrett
facebook.com

BUL-Tromsø Friidrett: Nord-norsk mesterskap/ Tromsølekene innendørs Tromsø

Påmeldingsfrist til Tromsølekene går ut i dag!

BUL-Tromsø Friidrett: Nord-norsk mesterskap/ Tromsølekene innendørs Tromsø
facebook.com

Deltager - Helårslisens for bane/utenfor bane 2016

Husk at alle utøvere født 2003 eller tidligere må ha lisens for å delta i arrangementer i regi av Norges Friidrettsforbund. Dere er da forsikret på trening og i samtlige friidrettsarrangement i Norge og andre land. Informasjon om lisens 2016 finnes på Friidrettsforbundets hjemmesider, og kjøpes her:

facebook.com

Min idrett - Om Min idrett

IK Hind skal ta i bruk MinIdrett for medlemsregistrering. Alle medlemmer må derfor gå inn på sin bruker på minidrett og verifisere navn og kontaktadresse, samt opplysninger om foresatte. Dersom du/ditt barn ikke har bruker må dere opprette dette. Er du usikker på om du/ditt barn er registrert som medlem i IK Hind, så sjekk under fanen "Medlemsskap". Her kan du søke opp klubben og be om å bli registert som medlem. MinIdrett er en løsning utarbeidet av Norges Idrettsforbund. En profil i MinIdrett gir utøvere, trenerer og andre medlemmer en oversikt over alle aktiviteter og funksjoner man har i idretten i Norge. Systemet er det samme som benyttes for påmelding til stevner, så mange har allerede bruker i MinIdrett. For foresatte med flere barn er det også en fordel å lage en egen profil på MinIdrett, og knytte sin profil opp mot sine barn. Da vil de foresatte få samlet all informasjon og avgifter knyttet til alle barn. (Det er ikke nødvendig for den foresatte å melde seg inn i noen klubb for å ha en profil i MinIdrett. Det vil i praksis si at en foresatt får oversikt over sine barns informasjon og avgifter, men trenger ikke selv å være medlem av klubben(e), og betale egen avgift.) Spør gjerne dersom noe er uklart!

facebook.com

Feirer jubileum med NM-arrangement

Artikkel om tildelingen av junior-NM kommer i tirsdagens Harstad Tidende:

facebook.com

Quiz

NEAR IK Hind