Top Local Places

Namdal Sportsskytterlag

Bergsmo, Grong, Norway
Sports & Recreation

Description

ad

En åpen gruppe for Namdal SSL sine medlemmer, men også for  personer som ønsker å bli medlem. Det vil bli lagt ut info angående stevner, treningskvelder og annet som har med laget å gjøre.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det e tirsdag i dag, folkens! Kaffen e færdi :)

facebook.com

Resultater fra kveldens matcher. https://shootnscoreit.com/ipsc/pdf/reports/6427/results/all/ https://shootnscoreit.com/ipsc/pdf/reports/6424/results/all/

facebook.com

Ipsc minirifle match i kjellarn28.12.17 https://shootnscoreit.com/ipsc/match/6427/

facebook.com

Ipsc Pistol match i kjellarn 28.12.2017 https://shootnscoreit.com/ipsc/match/6424/

facebook.com

Tirsdag, WOHOO! :D Har du en 9mm, .40 etc, som du tænke å bruk i kveill, ta en liten titt på videon her da :) Så tar vi en liten gjennomgang på teknikk me tohåndsskyting i kveill for dæm som ønske. Sjå episode 2 om trigger control i samme slengen.

facebook.com

Træffes på banen om ei halvtim! :D

facebook.com

Endelig Tirsdag! Satse på godt oppmøte i kveill. For dæm som ønske så kan vi ta en kjapp gjennomgang på et par grunnteknikka som ofte blir oversett; Fotstilling, løft og grep. Kaffen e klar kl 1900!

facebook.com

Maksimer treningsutbyttet med en skytesimulator! Du har vel kanskje opplevd å skyte 10,10,9,9,5 og lurer på hva i !@# som skjedde på siste skudd? Prøv et par serier på skytesimulatoren vår, og du vil fort få svar på hva som foregår. Vi vil også bistå i å gi deg en forklaring på hva som skjer og hva du kan gjøre for å unngå dette :)

facebook.com

Da va det tirsdag igjæn :) Vi prøve på programskyting fra kl 20:15, så ikke bruk opp allj ammunisjon på pappen. Vi skyt programmet "NAIS"; 2x5skudd 150sekund 2x5skudd duell 1x5skudd 20sekund 1x5skudd 10sekund.

facebook.com

Har du planer om å delta på stevner innen bane/felt så trenger du startkort. Registrer deg på https://minidrett.nif.no for å hente startkort. Finner du ikke klubbtilhørighet så tar du kontakt med Tore.

facebook.com

Skyting i kveld fra kl 19:00 :) Håper på bra oppmøte. Skyting på elektronikk med cal .22 fra kl. 20:00. Vi skal også få satt opp skytesimulator. Med den får man svar på alt man vil å ikke vil vite på den tiden det tar å gjennomføre et presisjonsskudd.

facebook.com

Dørinj e åpen, lokta krutt på banen, kaffen e klar, bærre å komma :)

facebook.com

Quiz