Top Local Places

Hos Nabo`n

Ask 68, Gjerdrum, Norway
Cafe

Description

ad

Flerbrukskafè i sjarmerende lokaler midt i Ask sentrum! Tlf: 91246478

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Norges beste trubadur, Kjell Mathisen, har laget liv i Gjerdrum mang en gang, men det er altfor lenge siden. Nå er det endelig klart for reunion-fest:-). Vi gleder oss veldig og "Big-Kjell" gleder seg stort til å møte Gjerdrum igjen:-). Har du ikke hørt om han? Han må bare oppleves!! Bestill billett allerde nå, for her blir det kamp om plassene. Bestilles på hanne@hosnabon.no/tlf:91246478 eller på kafeen (kr.150,-)

facebook.com

Deilig vegetarlasagne på menyen i dag🌽🍅🍆. Spise her eller ta med på jobb/hjem til middag🌟. Bestill gjerne på tlf: 91246478✔. Vi har åpent til kl. 17👍.

facebook.com

Langåpent til kl. 22 i kveld🍝🍅☕🍴🍰. Bring gjerne maten med hjem om det passer bedre👍. Bestill gjerne på tlf: 91246478, så har vi det klart når du kommer🕢✔

facebook.com

✨ MORSDAGSÅPENT 12-16 SØNDAG✨ Heldige meg får hjelp av min fantastiske mamma bak disken på selveste morsdagen💞🌟. Vi ønsker deg og din mamma hjertelig velkommen til en hyggelig lunsj eller kake🌟💞. Vi skal sørge for ekstra mange godsaker🍰🍨🍮! Mimmi's har også åpent 12-16🌼🌸🌷.

facebook.com

Vi har trukket vinner av siste skolebolle konkurranse, og gratulerer Linda Thorkilsen Mork, med seieren🌟💫🌟. Ta kontakt med oss Linda, når du har funnet dato du ønsker å dele skoleboller med din kollegaer💫✨👍!

facebook.com

Mor ønsker seg te til morsdagen i år❤, ihvertfall mange av dem☕✨. Vi har stort utvalg av nydelig kvalitetste fra Tetøsene, og hjelper deg med å finne den perfekte teen til din mamma💞💞. «Mor fortjener det besTE!»⭐💋⭐.

facebook.com

✨✨AFTERWORK FREDAG 16/2✨✨ Ta med kollegaer, naboer, familie og venner til en hyggelig start på helgen fredag 16/2💞💞. Vi tilbyr egen ✨Afterwork-meny✨og ekstra godsaker på drikkemenyen🌟🌟. Velkommen til oss💞💞!! Bordbestilling på tlf: 91246478✔ eller i innboksen her på facebook✔. (Også Afterwork 16/3, 13/4 og 11/5).

facebook.com

🌟🌟Fredag 2/2: Frokoståpent fra kl. 7🌟🌟 Kom innom for frokost, ha med på jobben mat, ha med i bilen kaffe🌟👌☕. Dårlig tid? Bestill i dag på tlf: 91246478, så har vi det klart når du kommer🕖✔.

facebook.com

De fantastiske Siruppstynnkakene fra Rendalen er endelig tilbake🌟🙌😍. Perfekt til fest✨, og hverdager vi vil gjøre til en fest✨✨! Vi har de til salg i pakker på 10, og enkeltvis til å nyte til kaffen på kafeen💖. Anbefales!!💯💯💯

facebook.com

Velkommen til oss i kveld💞💞. Vi har mye godt på menyen og åpent til kl. 22 i kveld. Strikkekafe i 2. etasje fra kl. 19🐑🐑.

facebook.com

Ny mulighet til å vinne skoleboller til gjengen din🌟🌟🌟!! Har du noen du kan tenke deg å spise skoleboller med?✨Venner✨kollegaer ✨ fotballag✨ dugnadsgjeng✨familie ✨skoleklasse...noen du setter ekstra pris på💖. Fortell oss i kommentarfeltet. Mandag 5/2 trekker vi en vinner, som kan hente ferske, hjemmebakte skolebrød til hele gjengen på valgfri dato. Lykke til🌟🌟🌟!

facebook.com

✨Nabon's festsuppe✨ har vi levert ut til små og store lag i mange år✨. Supert og servere når mange skal mettes, og vertskapet vil gjøre det enkelt👍. Nå er den også fast på menyen vår🍜🌟🌿.

facebook.com

Quiz