Top Local Places

Dansekroken

Øvermarka 24 c, Furnes, Norway
Dance Studio

Description

ad

Dansekroken er kurs og danselokale for Ringsaker danseklubb. Her holdes kurs i mange forskjellige stilarter fra 3 år og oppover. Snapchat: dansekroken Dansekroken er kurs og danselokaler for Ringsaker danseklubb. Her holdes kurs i BaBoom, Linedance, Folkeswing,Hip Hop, Zumba, Boogie woogie og gammeldans(kommer).
Du finner oss også på Snapchat under navnet: Dansekroken.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ny danseuke er i gang :-) Lek og dans og hiphop fra kl 17.30 BaBoom kl 18.00 Zumba kl 19.00 I morgen er det oppstart på siste runde med swingkurs før sommeren, husk 50% rabatt for nye deltagere på nybegynner (nye og eksisterende medlemmer) . Ingen linedance i morgen, men går som vanlig på torsdag. Fordi det er gøy!

facebook.com

I kveld er det BaBoom kl 18.00 og linedance kl 19.00 :-) Fordi det er gøy!

facebook.com

Det er tirsdag og i kveld blir det som vanlig linedance og folkeswing :-) Nybegynner og øvet folkeswing kl 18.00 Videregående og lett øvet kl 19.45 OBS! Videregående linedance kl 18.00 Lett øvet kl 19.00. Fordi det er gøy!

facebook.com

I kveld blir det Lek og dans og hiphop fra kl 17.30. BaBoom kl 18.00 og OBS OBS OBS!Zumba kl 19.30! Fordi det er gøy!

facebook.com

Timeline Photos

Tirsdag 16.mai starter vi siste runde med folkeswingkurs før sommeren :-) For alle nye deltagere som starter på nybegynner gir vi 50% rabatt på klippekort hvis du også melder deg inn som medlem. Det betyr at du da betaler kun 675,- for 8 klipp inkl medlemsskap :-) Vi har også et ekstra tilbud for dere som går på videregående folkeswing. Gå hele nybegynnerkurset i tillegg for 100,-. Godt for å repetere grunnleggende kunnskaper. Nybegynner og øvet kl 18.00 Videregående og lett øvet kl 19.45 Sjekk ut www.dansekroken.no for timeplan og annen info. Fordi det er gøy!

Timeline Photos
facebook.com

Sommerfest På Dansekroken

Som avslutning på vårterminen byr vi inn til sommerfest på Dansekroken :-) Vi har varme griller fra kl 17.00. Ta med egen grillmat så stiller vi med salat o.a. tilbehør. Selve festen starter kl 19.00. Priser: Medlem 50,- inkl grilling Medlem fest Gratis Ikke medlem 75,- inkl grilling Ikke medlem fest 50,-

Sommerfest På Dansekroken
facebook.com

Idag er det BaBoom kl 18.00 😊 Linedance fra 19.00 😊

facebook.com

I kveld starter vi opp med konkurransetrening hos oss fra kl 18.00. Et GRATIS tilbud kun for medlemmer hvor målet er å konkurrere etterhvert. Dansekafeen har tatt sommerferie, men 10.juni blir det sommerfest :-)

facebook.com

Tirsdag og folkeswing og linedance hører sammen :-) Nybegynner og øvet folkeswing kl 18.00 Lett øvet og videregående kl 19.45 Linedance lett øvet kl 19.00 Videregående kl 20.00 Linedance nybegynner har tatt sommerferie :-) Fordi det er gøy!

facebook.com

Fridag for mange idag og derfor en litt annen timeplan i kveld på kroken. Zumba har dessverre fått for få påmeldinger, så ingen zumba idag. Barnekurs som vanlig fra kl 17.30. Ingen BaBoom eller gammeldans i kveld.

facebook.com

Husk at vi trenger påmelding til zumba på mandag! Send svar her eller til ronny@dansekroken.no

facebook.com

Velkommen til BaBoom og linedance i kveld fra kl 18.00 😊 På mandag er det rød dag og litt forandring på timeplan. Ingen BaBoom på mandag og vi ønsker påmelding til zumba kl 19.00. Minimum 4 deltagere :-) Meld fra her på siden eller på mail til ronny@dansekroken.no Barnekursene går som vanlig 😊

facebook.com

Quiz

NEAR Dansekroken