Top Local Places

LOUD - jentenes bandleir

Gnr 90 Bnr 10, ,
Music Lessons & Instruction School

Description

ad

LOUD! er Norges største bandleir bare for jenter, arrangert av AKKS og JM Norway. Mer informasjon og påmelding: www.loudcamp.com. FAQ:

- Hvor, når, hvem, hva?
LOUD! arrangeres de to første ukene av sommerferien hver sommer. I 2015 blir det 20.-26.6 og 28.6-4.7, på Haugetun folkehøgskole utenfor Fredrikstad. Alle musikkinteresserte jenter mellom 11 og 17 år kan delta.

- Hva betyr det at leiren er for jenter?
Vi bryr oss ikke om hvilket kjønn det står i passet ditt, hvis du føler at LOUD er riktig for deg er du velkommen.

- Må jeg kunne spille fra før?
LOUD! er både for jenter som kan spille litt eller mye fra før, og for de som aldri har spilt eller sunget tidligere. Deltakerne settes i band med varierende bakgrunn slik at de kan lære av hverandre.

- Jeg har spilt lenge, er dette noe for meg?
Ja! I 2015 åpner vi også for fordypdningsmuligheter i valgfrie workshops, for de som allerede har spilt mye og vil komme seg videre i sin musikkarriere. I tillegg får du bygge nettverk med noen av landets ledende artister og musikere.

- Når får jeg velge instrument?
Den første dagen får alle deltakerne prøve seg på alle instrumenter. Deretter får de sette opp hvilke instrumenter de helst vil spille. Lærerne setter opp bandene basert på ønsker om instrument, ønsker om grupper og ferdighetsnivå.


- Skal jeg ta med mitt instrument?
Ta mer enn gjerne med ditt instrument! Skriv i så fall dette i påmeldingsskjemaet.

- Hvorfor bare jenter?
Barn og ungdom i denne alderen har lett for å gå inn i etablerte kjønnsrollemønstre, der jenter først og fremst synger, gutter plugger i mikrofoner også videre. Vi vil at jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme for å prøve og feile.

- Hvem er lærerne?
Profesjonelle musikklærere og musikere vil ha det pedagogiske ansvaret under leiren. I tillegg vil et utvalg musikere stikke innom for å lede workshops i for eksempel låtskriving.

- Finnes det andre slike leire?
Bandleirer for jenter finnes over hele verden! I Sverige ble det tilsvarende prosjektet Popkollo startet i 2003. Fra de nitten jentene som deltok i Hultsfred første året, er konseptet i dag vokst til seks ulike leire rundt om i landet, med over 300 deltakere. Programmet for LOUD! er inspirert av det som er utviklet i Sverige.

- LOUD er for dyrt for oss...
Vi synes alle burde ha mulighet til å være rockestjerner i en uke! Derfor tilbyt vi rabattert eller gratis deltakelse for familier som trenger det. Kontakt oss hvis dette er tilfelle for deg.

- Jeg tør ikke komme alene...
Mange av deltakerne kjenner ingen fra før, så det blir lett å få nye venner! Vi legger til rette for at alle blir godt kjent, og at alle skal føle seg trygge og ha det fint.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bli med å lage verdens beste sommerleir! Søknadsfristen for frivillige er 15. februar. http://www.loudcamp.com/jobb/

facebook.com

Visste du at LOUD også har et stort internasjonalt nettverk? Nå kan alle dere som har jobbet på LOUD søke om å få reise til vår søsterleir i Santa Barbara i USA!

facebook.com

Bilsenter as har blitt Mobile Fredrikstad. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid!

facebook.com

Utlysning for band-lærere og frivillige ligger nå ute på LOUD! sine nettsider! http://www.loudcamp.com/jobb/

facebook.com

Vi er flere og flere som jobber mot samme mål! Grip denne kule muligheten!

facebook.com

The Runaways har et veldig godt tips til julegave! 🤩

facebook.com

Verdens beste julegave kjøpes på www.loudcamp.com!

facebook.com

LOUD har både en europeisk og en global paraplyorganisasjon, og nå har Girls Rock Camp Alliance Europe fått en egen nettside. Les mer om oss og alle de andre leirene her!

facebook.com

LOUDerne i Hudkreft har sluppet låt idag! Legg den inn i spillelistene!

facebook.com

Hør bandet til LOUD-Emmeli, som drar på shopping sammen Frifond-Ida (som vi alle vet egentlig er LOUD-Ida)! 🤩👏😍

facebook.com

I går hadde vi avslutningskonsert for verdens første elektroLOUD! Hurra og gratulerer til de sjukt flinke musikerne som deltok!

facebook.com

Denne helgen ble LOUD for første gang arrangert i Mosambik!

facebook.com

Quiz

NEAR LOUD - jentenes bandleir