Top Local Places

Medås Gårdsbarnehage

Medås, Fauske, Norway
Small business

Description

ad

Medås Gårdsbarnehage skal være en gårdsbarnehage der alle trives, blir sett og hørt og at det er rom for personlig utvikling. Medås Gårdsbarnehage er en femavdelings barnehage med 106 plasser for barn i alderen 0 til 6 år.

Her får barna følge gårdens rytme på nært hold og bli godt kjent med både hest, høne, sau, ku, kanin og katt. De får oppleve når sauene kommer tilbake fra fjellet, se når de klippes og være med på å tove ulla. De får kjøre med hest, ri på ponni, være med på julefeiring i stall og stue, dyrking av poteter, agurk og tomat og en rekke andre hendelser og aktiviteter som skjer på gården.

Barnehagen ligger i naturskjønne og rolige omgivelser cirka fem minutter unna Fauske sentrum. Her er det stor plass å boltre seg på. I skogen som ligger i nær tilknytning til barnehagen har vi grillhytte, gapahuk og bålplass som ofte brukes, og området er trygt for både store og små barn. Vi har også en minibuss vi bruker når vi for eksempel drar på isfiske på Kvitblikkvannet, eventyrstund på bygdetunet eller grottetur i Krykkhola.

Les mer om gårdsbarnehagen vår på www.medas.no


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi har mange flotte ansatte i barnehagen vår. Hils på Lena! :) Alder: 30 år Stilling: Barnevernspedagog Avdeling: Kårstua Ansatt siden: 2006 Hva er det beste med å jobbe i Medås Gårdsbarnehage? – Det at vi får være så mye ute, dra på mange fine turer og ha barna med på alt det fine vi kan oppleve i naturen. Så er gården en fin arena for å ha med barn. Jeg har jobbet mye med hest før og vært avløser i fjøset på Medås tidligere, så jeg er godt kjent på gården. Hva liker du å gjøre på fritiden? – Å dra på tur med mine egne unger – fiske og friluftsliv er mine største interesser.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Anita og Jim har allerede tatt imot besøkende på dagens ÅPEN GÅRDSBARNEHAGE, og står klare for å ta imot flere. Alle som er nysgjerrige på vår barnehage er velkomne – vi holder åpent fram til klokken 14.00 :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

På mandag er det ÅPEN GÅRDSBARNEHAGE her på Medås. Velkommen skal du være! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi har mange flotte ansatte i barnehagen vår. Hils på Bodil! :) Alder: 63 år Stilling: Pedagogisk leder Avdeling: Eldhuset Ansatt siden: 2006 Hva er det beste med å jobbe i Medås Gårdsbarnehage? – Kombinasjonen av å jobbe med barn og samtidig ha dyr rundt seg. Det er flott å ha muligheten til å dra på turer sammen med barna. Ridning med ponnien vår, Naomi, er også kjempegivende, og å se hva dette gjør med barna. Jeg jobber sammen med en fantastisk gjeng og synes at barnehagen er en super arbeidsplass. Tror vi har det beste yrket man kan ha. Hva liker du å gjøre på fritiden? – Da liker jeg å reise og oppleve nye plasser. Litt håndarbeid gjøres også innimellom, og turer ut i friluft setter jeg stor pris på.

Timeline Photos
facebook.com

ÅPEN GÅRDSBARNEHAGE

ÅPEN GÅRDSBARNEHAGE
facebook.com

Søk plass i Medås Gårdsbarnehage

I Medås Gårdsbarnehage får barna ta del i gjøremål som å dyrke poteter og grønnsaker, stelle med dyrene og være med på slåtta – alt i landlige og trygge omgivelser. Les mer om vårt gårdstilbud og søk barnehageplass her: http://bit.ly/1PEiKeE

facebook.com

Timeline Photos

Vi har mange flotte ansatte i barnehagen vår. Hils på Ole Tobias! :) Alder: 23 år Stilling: Barne- og ungdomsarbeider Avdeling: Tverå Ansatt siden: 2010 Hva er det beste med å jobbe i Medås Gårdsbarnehage? – Det er at barnehagen ligger så nært utmarka. Jeg er glad i naturen. Hva liker du å gjøre på fritiden? – Jeg spiller i rockebandet Inculcado. På fredag spiller vi på Salten Idrettsgalla, og neste helg skal vi besøke Blåfrostfestivalen. Moro! Ellers liker jeg å sykle.

Timeline Photos
facebook.com

Søk plass i en gårdsbarnehage

I Medås Gårdsbarnehage får barna følge en bondegårds rytme på nært hold. Les mer om vårt gårdstilbud og søk barnehageplass her: http://bit.ly/1PEiKeE

facebook.com

Timeline Photos

Vi har mange flotte ansatte i barnehagen vår. Hils på Susanne! :) Alder: 28 år Stillig: Pedagogisk leder Avdeling: Anitastua Ansatt siden: 2010 Hva er det beste med å jobbe i Medås Gårdsbarnehage? – At jeg får gjøre mye morsomt med barna, og følge utviklingen deres mens de er i barnehagen. Så er det fint å jobbe i en barnehage med gårdstilbud og mange gode kollegaer. Hva liker du å gjøre på fritiden? – Det er å være med familie og venner.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi har mange flotte ansatte i barnehagen vår. Hils på Robert! :) Alder: 51 år Stilling: Assistent Avdeling: Kårstua Ansatt siden: 2010 Hva er det beste med å jobbe i Medås Gårdsbarnehage? – Det er at jeg får arbeide med barn og være mye ute med dem. Jeg syns det er viktig å bidra til at barna får være ute i naturen og oppleve friluftsliv, som for eksempel når vi drar på isfiske. Hva liker du å gjøre på fritiden? – Det er ikke til å legge skjul på at jeg er svak for sportsfiske. Jeg liker generelt å holde på med friluftsliv, om jeg har tid og anledning til det – man har jo familie som er viktig å tilbringe tid sammen med.

Timeline Photos
facebook.com

Strålte på solfest

På tirsdag hadde vi solfest i hele barnehagen. Tre år gamle Mikael og resten av gjengen på Anitastua malte kinnene sine, danset rock'n'roll og spiste gelé. Det ble en veldig fin dag! :D

facebook.com

Timeline Photos

Vi har mange flotte ansatte i barnehagen vår. Hils på Elin! :) Alder: 39 år Stilling: Barne- og ungdomsarbeider Avdeling: Stabburet Hvor lenge har du jobbet i Medås Gårdsbarnehage? – Jeg har jobbet her i 13 år, så jeg er godt kjent på gården. Hva er det beste med å jobbe i Medås Gårdsbarnehage? – Her får jeg jobbe med både dyr og barn, det er nok det beste – men jeg må også nevne at jeg er omgitt av gode kollegaer. Hva liker du å gjøre på fritiden? – Nå på vinteren og når været er kaldt og hustrig, liker jeg å sitte inne på sofaen og kose meg. Ellers er jeg mye på turer i skog og fjell.

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

metten165

Hei!

@metten165, instagram.com

Quiz