Top Local Places

Godfoten Fotterapi As

Storgata 78, Fauske, Norway
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Godfoten Fotterapi er en fotklinikk i sentrum av Fauske.

Vi tilbyr fotbehandlinger tilpasset den enkeltes behov og problemer.

Velkommen!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gratulerer så mye til vinneren av denne månedens konkurranse! I Mars kommer en ny konkurranse, så bare å henge med :D takk til alle som deltar, jeg synes hvertfall dette er kjempegøy!

facebook.com

Timeline Photos

Denne måneden ønsker jeg å gi bort ett par sokker i valgfri størrelse, i tillegg til to kremer! Alt du trenger å gjøre for å vinne dette, er å skrive ett " :-) " i kommentarfeltet. Trekker en heldig vinner mandag 22.februar :) Lykke til!

Timeline Photos
facebook.com

Da har jeg trukket en vinner av konkurransen denne månenden. Gratulerer så mye til deg May-Britt Krogstad! :D Tusen takk for alle som har deltatt! Kjempeartig. Kommer ny konkurranse i februar ;)

facebook.com

Godfoten Fotterapi As

Siste sjanse og være med på konkurransen denne mnd! Trekkes vinner i ettermiddag :) lykke til!

Godfoten Fotterapi As
facebook.com

Timeline Photos

Hver mnd framover vil jeg ha en konkurranse her på facebooksiden. Denne måneden vil jeg gjerne dele ut ett gavekort på en fotbehandling til verdi av 650,- Det eneste du trenger å gjøre for å vinne dette er å like facebooksiden til Godfoten Fotterapi, like dette bilde og kommentere ett " :-) " Ønsker deg masse lykke til! Vinneren trekkes mandag 25.januar. Del gjerne! ps, konkurransen er ikke i regi av facebook.

Timeline Photos
facebook.com

Riktig godt nytt år til alle! Håper alle har hatt en fin juletid og en god start på det nye året som ligger for oss. Klinikken er i gang etter en liten juleferie, og om du ønsker å bestille time er det bare å ringe eller sende melding til 99472004, så avtaler vi ett tidspunkt det passer for deg ;-) Gleder meg til å se mange av dere i klinikken det kommende året.

facebook.com

Quiz