Top Local Places

Eidsvoll Landbruksforening

, Eidsvoll, Norway
Agriculture

Description

ad

Eidsvoll Landbruksforening er et lokallag i Norges Bondelag. Lokallaget har ca. 260 medlemmer og leder er Amund Dønnum. Norges Bondelag er den største fagorganisasjonen for bønder i Norge med 60.500 medlemmer, om lag 550 lokallag og 18 fylkeslag. Bondelaget er partipolitisk uavhengig og den ledende organisasjonen for næringspolitikk og service i landbruket.

Styret i Eidsvoll Landbruksforening 2014/2015 består av følgende representanter:
Amund Dønnum (Leder)
Anton Sundby (Kasserer)
Ida Moen Skatvedt (Sekretær)
Irene Svendstad (Styremedlem)
Henrik Rønsen (Styremedlem)
Jørgen Klaseie (1. vara)
Harald Aas (2. vara)
Anders Klaseie (3. vara)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Stor takk til alle (både dugnadshelter og besøkende) som er med på å gjøre dette til noe unikt flott i bygda vår hvert år! Sees til ny Åpen Gård på Måe gård SØNDAG 12. AUGUST 2018!

facebook.com

Eidsvoll Landbruksforening er luke nr 3 i Norges Bondelag julekalender. God lesing! https://www.facebook.com/bondelaget/posts/10155326046613720

facebook.com

https://www.facebook.com/events/409977892752534/

facebook.com

Ta sykkelen til Åpen Gård! Flotte premier trekkes til de som sykler!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

http://www.eub.no/meninger/hva-er-galt-med-trolldalen

facebook.com

Fornuftig!

facebook.com

Bønder fra Øvre Romerike på demonstrasjon foran Stortinget i dag. Flott vær og flott arrangement! # Hurdal Landbrukslag # Ullensaker Bondelag # Feiring Landbrukslag # Eidsvoll Landbruksforening

facebook.com

Praktisk informasjon om "Opptog for norsk landbruk" tirsdag 23.mai i Oslo. Oppmøte 10.00 – 11.30 i Landbrukskvartalet, Schweigaardsgt 34, Oslo. Akershus er satt opp til å gå sist i toget. Vi legger opp til å samle Akershus-gjengen i bakgården før avmarsj. Se etter plakaten på bilde under, og la oss samles rundt den. Vi vet ikke pr nå hvor i bakgården vi klarer å plassere oss. •Ta på bonde-t-skjorter/gensere og capser. Det er muligheter for å få tak i noen plagg der nede ved ankomst, men vi garanterer ikke for antall og størrelser. •Plakater/bannere: det er snekkerverksted i bakgården, med mange forhåndstrykte plakater, og gode muligheter til å mekke ting sjøl. Lag gjerne egne ting, mangfold er bra! •Det serveres matpakker, yoghurt, kaffe og mjølk. Men det er spådd sol og fint vær, så ei vannflaske kan være bra å ha med. Det blir salgsboder med håndmat fra Bondens Marked i bakgården •Det trengs korpsmusikanter! Meld fra om noen kan spille og har instrument. Det er ingen krav til kvalitet utover at det kan lages musikk J Det er Gammel Jægermarsj som er på programmet, og noter deles ut. Gi gjerne beskjed om dere kjenner noen som kan bli med og spille!

facebook.com

Eidsvoll Landbruksforening oppfordrer medlemmer og andre som ønsker å støtte opp om norsk landbruk til å delta i "Opptog for norsk landbruk" tirsdag 23. mai i Oslo.

facebook.com

Viktig å forstå. Les!

facebook.com

Quiz

NEAR Eidsvoll Landbruksforening