Top Local Places

Lille India Egersund

Storgaten 14, Egersund, Norway
Indian Restaurant

Description

ad

Lille India ønsker deg velkommen til en smakfull opplevelse i Storgaten 14, Egersund!
  For bestilling av bord eller take away ring 976 88 866
Lille India er en indisk restaurant plassert i Storgaten, 14, i sentrum av Egersund. Vi ønsker å gi våre kunder en smakfull opplevelse gjennom våre indiske retter. Ønsker du å besøke oss, er det alltid lurt å bestille bord i god tid, ved å ringe 976 88 866. Ønsker du å ta med maten hjem, på jobb, eller annet kan du ringe 976 88 866 og bestille take-away! Ønsker du å holde et lukket selskap, kontakt oss gjerne.

Åpningstider:
Mandag: 14-22
Tirsdag: STENGT
Ondsdag: 14-22
Torsdag: 14-22
Fredag: 14-22
Lørdag: 13-22
Søndag: 14-22

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Vi starter opp igjen med «Dagens rett» til 109kr fra og med i morgen! Denne uka står gryteretten lam og potetkarri på menyen. Ris og salat er inkludert. ( Serveres mandag- fredag mellom Kl 14- 17.30) Velkommen til oss!

facebook.com

2017 tar snart farvel med oss,og det nye året 2018 venter utålmodig på å få begynne! På samme måte som det gamle har gjort, vil også dette nye året bringe oss både gleder og sorger. Så ta vare på ,vær raus og tålmodig med deg selv og med andre, og nyt det nye året som kommer! Et riktig godt nyttår 2018 ønskes alle våre kunder! (Vi holder stengt fra kl. 18.00 i dag nyttårsaften, og i morgen, 1.januar 2018)

facebook.com

Ønsker du å å nyte god mat og drikke i koselig og intim atmosfære sammen med venner, familie, idrettskamerater, arbeidskollega etc? Uansett hvilken anledning som byr seg, er deilig, indisk mat på Lille India i Egersund et perfekt alternativ! Her får du et godt utvalg av smakfulle retter, alt lagd fra bunnen av på ferske råvarer! Våre populære og nydelige nanbrød stekt i ekte tandoor ovn er et selvsagt tilbehør! Ønsker du å reservere lokalet for en større sammenkomst, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! Vi tilrettelegger med pynting av bord og skreddersyr menyen/event.bufét sammen med deg! Velkommen til Lille India I Egersund!

facebook.com

Veggmaleriet er ferdig! Stor takk til Roshan❤️

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dagens rett er garlic tikka! En deilig tandoori-rett med hvitløk som holder deg frisk i påskeferien:) Den serveres i dag til kun 100 kr, så hvis du ikke har smakt denne retten før, anbefaler vi at du tar deg en tur innom, eller bestiller take-away. Velbekomme!

facebook.com

Dagens rett er lam Biryani ! Velbekomme😉

facebook.com

I morgen (onsdag) byr vi på Sri Lankisk fiskecurry med tilhørende tre grønnsaksretter til kun 100 kr. Kom og smak spennende mat. Du bestemmer selv hvor sterk maten skal være, så husk å gi beskjed når du bestiller!

facebook.com

I anledning "Spis for 100kr-uka" byr vi på forskjellige, nye og spennende retter- en pr dag. Velkommen!

facebook.com

facebook.com

Quiz