Top Local Places

Dalsgren

Eidsbergveien 43, Askim, Norway
Graphic Designer

Description

ad

Designbyrå med bred kompetanse innen grafisk design.  Dalsgren er et designbyrå med bred kompetanse innen grafisk design, profilbygging og sosiale medier. Vi holder til i Askim.

Vi tilbyr designtjenester innen alle kategorier og flater, alt fra logo og grafisk profil til annonser, magasindesign og identitetsbygging. Dalsgren er AMG-sertifisert gjennom Grafill. AMG – Autorisert Medlem Grafill er en beskyttet yrkestittel for Grafill-medlemmer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Husk at du også kan følge oss på instagram!

facebook.com

Riktig god jul fra oss til alle dere :) Skulle det være noe, så er vi tilgjengelige i romjulen, og er tilbake på kontoret 2. januar for et rykende ferskt 2018! :)

facebook.com

Vi har hjulpet den dyktige Interiørarkitekt Hilde Zezanski med logo og grafisk profil. Se den her, og husk å sjekke ut siden hennes på facebook! :)

facebook.com

Gratulerer så mye til Askim & Spydeberg Sparebank med nyrenoverte og flotte lokaler. Vi stakk innom banken i Askim og fikk en guidet tur, og litt kake :) Bankene i Askim og i Spydeberg er av de første som får dette flotte Eika designet i sine lokaler, virkelig lekkert!

facebook.com

I utviklingen av grafiske profiler er valg av farger en viktig del av den prosessen. Idag har vi vært innom flotte aqua farger og grønn toner for en profil som har fokus på vekst ;)

facebook.com

En virkelig god sak! Vi har designet julegavelappene som skal henge på treet i Byrommet i vinter! Oppforderer de som kan å plukke med seg en lapp og gi et barn en litt bedre jul i år! :)

facebook.com

Vi var så heldige å få hjelpe Ungdommens Bankstyre i Askim & Spydeberg Sparebank med design til promotering av utekinoen som ble arrangert i helgen! Supert initiativ! :)

facebook.com

Høstens kveldsturer bør legges via Askim Kulturhus og sjekke ut de fine lyssatte skiltene deres! :) Fint å kunne være med på å synliggjøre kundene våre :)

facebook.com

Vi har akkurat satt opp design av skolekatalogen for Askim ungdomsskole! Da var det godt å ha sin egen fra videregående og titte litt på, selv om den begynner å bli noen år gammel... ;)

facebook.com

Høstprogrammet til Askim Kulturhus byr på mye i år også. Og det er gøy å få jobbe med trykksaker med andre formater utenfor standarden. :)

facebook.com

Har du sett den nye logoen til Taraldrud Gård? De ønsket et lite redesign av logoen sin i våres og her er resultatet. :)

facebook.com

Tusen takk for alle gratulasjoner på vår 8-års dag igår 😀 Nå går vi for 8 nye!💪

facebook.com

Quiz

NEAR Dalsgren

Frelsesarmeen, Askim.

Askim, Norway
Religious Organization