Top Local Places

GummibåtFestivalen

Bakkemoen 42, Birkeland, Norway
Performance & Event Venue

Description

ad

GBFestivalen er idyllisk og unik og er ikke som "vanlige" festivaler. Her er det opplevelsen og den unike elveturen som står i fokus. GBFestivalen er idyllisk og unik og er ikke som "vanlige" festivaler. Her er det opplevelsen og den unike elveturen som står i fokus.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

OBS! Ny dato for GBfestivalen! Første gang et band spilte på GBfestivalen var i 2009 og noen av oss har vært med siden den dag. Siden vi er stiftet som en frivillig organisasjon er det ingen penger å hente og motivasjonen har vært "å lage gøy for andre". Med tiden så har motivasjonen avtatt litt og den gnisten som må til for å "sparke igang" planleggingen har vært litt svak, MEN vi kan informere om at den nå er tilbake for fullt! I 2016 ble Fjordbrøl arrangert og GBfestivalen stod som formell arrangør. I praksis var det bare et samarbeid om utstyr og kompetanse men nå har vi gått et hakk lenger og slått oss sammen! Og med nye personer kommer ny motivasjon; GBfestivalen 2019 er under planlegging! 2019 er ikke skrivefeil. Med den størrelsen GBfestivalen har fått trenger vi en del forberedelser MEN vi kan glede dere med at vi i år gjenreiser Fjordbrøl! Vi garanterer at du får oppleve både GBfestivalen og Fjordbrøl MINST to ganger til: 2018 - Fjordbrøl 2018 2019 - GBfestivalen 2020 - Fjordbrøl 2021 - GBfestivalen Blir GBfestivalen en suksess i 2019 skal du ikke se bort fra at det i 2020 blir arrangert både GBfestival og Fjordbrøl!

facebook.com

Endelig er den her! Tag den du vil ha med på GBfestivalen 2018! Vi deler ut billetter til 2 heldige!

facebook.com

Aftermovie 2017 er ferdig, men dessverre har harddisken endt opp på feil adresse. Akkurat nå ligger den på Island(!) men vi lover å legge den ut så fort bagasjen har kommet hjem!

facebook.com

Kun 3 dager til Aftermovie 2017! Mens vi venter kan dere mimre litt fra noen bilder! Takk til JaaPhoto som har gitt oss disse sabla jille bildene! Flere bilder kommer!

facebook.com

Her er en liten forsmak på årets aftermovie! Hva er ditt beste minne fra GBfestivalen 2017?

facebook.com

Vi har lagt ut noen få billetter for GBfestivalen 2018 til sommerpris! https://tikkio.com/tickets/3178-gbfestivalen-2018

facebook.com

Kanskje tidenes beste vær under elveturen. 25 grader og strålende sol. Og for en strålende gjeng med deltakere! Takk til Fjords Media som dekker hele GBfestivalen 2017!

facebook.com

LITT regn i lufta, men smilene sitter løst! Takk til Fjords Media som dekker hele GBfestivalen 2017!

facebook.com

Grunnet motorhavari får vi en erstatter for Texafire i kveld. Og for en erstatter! Hawk spiller i camp-baren fra 22:00! Kun 100,- og da har du jaggu tilgang til campen resten av helga også!

facebook.com

Filminspilling, camp og konsert i camp-baren! Takk til Fjords Media som dekker hele GBfestivalen 2017!

facebook.com

Her er årets festivalplakat er laget av Rudolf Salvesen! NB! Festivalen har åpnet og vi har stoppet NETTSALG av billetter. Det betyr IKKE at det er utsolgt og alle billettyper fås kjøpt ved ankomst.

facebook.com

Husk at billetter på nett ligger 100,- under veil pris! Billettsalget på nett stenger når festivalen åpner 12:00 i dag så vær kjapt ute hvis du vil sikre deg billett til godpris!

facebook.com

Quiz