Top Local Places

Bertel O. Steen Bergen

Ekravegen 27, Bergen, Norway
Automotive Repair Shop

Description

ad

Bertel O Steen Bergen har 3 avdelinger lokalisert i Arna, Minde og Åsane. Vi forhandler Kia, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, smart og Fuso.
Bertel O Steen Bergen AS er den mest komplette billeverandøren i Bergen og Hordaland. Våre 3 lokasjoner i Arna, Minde og Åsane leverer samlet fra el-bil til buss, og fra minibil til vogntog. Alle drivstoffkilder er tilgjengelig.Vi har til enhver tid et godt utvalg av nye Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, smart, Fuso,  samt brukte biler av mange merker i alle prisklasser.
Avdelingen i Åsane er også merkeverksted for Citroen.
Vi ordner også finans og forsikring.
I tillegg til salg av bil leverer vi verkstedstjenester, deler/tilbehør, påbygg, lakk/karosseri og spot-repair ved småskader.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ny og lekker Mercedes-Benz GLC350e i Brilliant blå metallic levert til meget fornøyd kunde i dag. Flott utstyrt med blant annet AMG-line og Nattpakke. Designo røde setebelter setter prikken over i-en. Vi gratulerer med et flott valg og takker så mye for tilliten.

facebook.com

Mercedes-Benz CLA-Klasse er en lekker bil og i Cavansite blå metallic blir den enda lekrere. Det synes Raymond også og denne måtte han ha. Vi gratulerer med den flotte CLA200 og takker så mye for tilliten.

facebook.com

Firehjulstrekker klar for vintereventyr. Endelig kom drømmebilen, Mercedes-Benz GLC350e 4Matic i den utrolig lekre fargen Citrine brun metallic. Vi gratulerer så mye med en flott SUV og takker så mye for tilliten.

facebook.com

De beste velger ofte det beste. Vi gratulerer Inge Hjelle Entreprenørforretning AS med 2 flotte Mercedes-Benz Vito 4Matic. Her kan man nyte personbilkomfort og med firehjulstrekk kjører man trygt året rundt. Vi gratulerer så mye med flotte varebiler og takker så mye for tilliten !

facebook.com

En fin far og sønn aktivitet. Sten Atle og Daniel henter familiens nye flotte Mercedes-Benz C350Te utstyrt med AMG-Line og Nattpakke. Vi takker for fornyet tillit og gratulerer så mye med en knalltøff C-Klasse.

facebook.com

Byggtapetsermester Stigen & Kronheim As har valgt nye Citroen Jumpy som ny servicebil. Jumpy finnes i 3 lengder med 2wd eller 4wd. Vi gratulerer med 5 nye biler og takker for tilliten👏. Citroen er Bertel O. Steen Bergens nyeste agentur ved vår avd i Åsane. Velkommen innom😀

facebook.com

Visste du at også E-Klasse kan leveres som ladbar hybrid? Vi gratulerer de lykkelige eierne med en nydelig Mercedes-Benz E350e. Bilen er topp utstyrt og har et fantastisk lekkert interiør. Ikke rart smilet er bredt på en slik dag.

facebook.com

De beste velger ofte det beste. Vi gratulerer Flow Bjørgvin VVS AS med 8 nye servicebiler

facebook.com

Vito 4matic Bergen Edition ! Sjekk ut vår kampanjepris på topp utstyrte MB V116 4matic ! Kun Kr. 3.990,- eks. mva pr. mnd. Forskudd Kr. 65.000,- eks. mva Leasingperiode 4 år Kjørelengde 60000 km Rente 3,7% Vi har biler for rask levering ! Kampanjeprisen gjelder et begrenset antall lagerbiler. Alle beløp er oppgitt eks. mva

facebook.com

Vi gratulerer Geir med sin nye flotte Mercedes-Benz C350Te med AMG og Nattpakke. Sammen med den lekre fargen Brilliant Blue blir dette C-klasse som virkelig vekker oppsikt.

facebook.com

Vinneren av Bertel O Steen Bergen sin OL konkurranse er trukket. Den heldige er Ingrun Hansen. Vi gratulerer 😊💐

facebook.com

Nye Peugeot Partner Tepee Elektrisk kommer etter påske, men du kan allerede nå se og prøvekjøre den hos oss! Bli med på VIP-visning frem til 6. februar!

facebook.com

Quiz