Top Local Places

Bekkjarvik Gjestgiveri - loungen for fest og kultur

Bekkjarvik, Bekkjarvik, Norway
Hotel

Description

ad

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen og ligger på en av øyperlene i Austevoll syd for Bergen.Her serveres god mat, flotte rom, konferanse, selskap, show, konserter og andre spennende aktiviteter. Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historia i ryggen, og ligg på ei av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongeleg befaling då danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgjevarhus skulle byggjast for kvar halve eller heile dagsreise i skipsleia.

Bekkjarvik Gjestgiveri vart bygd på slutten av 1600-tallet og har teke i mot losjerande i over tre hundre år. Vertskap Asta & Øystein Johannessen driver stedet i lag med sønene  Ørjan  & Arnt, Ørjan blei verdensmester i den prestisje fulle konkurransen  Bocuse d`Or 2015. Tidligere har han tittelen Europamester  i Bocuse d`Or 2012. Tvillingbroren  Arnt har i disse dager blitt kåra til Årets Kjøkkensjef 2014 av NKL.

Michelin anbefaler :
Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll får omtale og anbefaling i den nye Michelin guiden. Heller ikke i år ble det stjerner i den anerkjente matguiden til restauranter i Hordaland.
http://www.viamichelin.com/web/Restaurant/AUSTEVOLL-5399-Bekkjarvik_Gjestgiveri-479578-41102

Bekkjarvik og Austevoll i si heilheit er også ein stad med sydande liv og mange kulturelle hendingar finn stad her kvart år. Konsertar, både store og små, kunstutstillingar, revyar og liknande.


Quiz