Top Local Places

Frisk Coaching

Bagnslinna 327, Bagn, Norway
Company

Description

ad

Dårlig selvfølelse? Utviskede personlige grenser? Ønsker du å finne balansen og friheten?
Les mer på www.friskcoaching.no  Opplever du mye motstand og kaos i livet ditt?
Føler du at du ikke mestrer hverdagen din i den grad du ønsker?
Er selvfølelsen lav?
Er det vanskelig å tilgi seg selv?
Ønsker du å skape gode dager for deg selv og barna?
Ønsker du å ta tilbake kontrollen?
Ønsker du full frihet og balanse i livet ditt?

Høres disse punktene kjente ut for deg?  Da har du kommet til rett sted.
Mange kvinner opplever fysisk eller psykisk vold i nære relasjoner. Slike opplevelser kan sette dype spor i oss og vi kan bære det med oss i mange, mange år. Det går ut over vår evne til å ta kontrollen over livet vårt. Det går utover vår selvfølelse og det hindrer oss i å leve det livet vi ønsker og fortjener å leve!

Du er ikke svak, feig eller er mindre verdt! Du har bare ikke gitt deg selv din rette verdi. Du har rett og slett ikke lært deg hvordan du skal komme deg videre, legge det bak deg og styrke deg selv som kvinne. Du har ikke fått hjelp til å bygge din indre trygghet og ro slik at du står støtt og balansert som menneske.

Jeg jobber direkte med deg som har opplevd vold i nære relasjoner. Enten som barn med fysisk eller psykisk vold under oppvekst, eller som voksen kvinne med en fysisk eller psykisk voldelig livspartner.

Jeg jobber med deg som er ferdig med å la fortiden hjemsøke deg.
Jeg jobber med deg som er ferdig med alle unnskyldningene.
Jeg jobber med deg som er klar for å gjøre endringene i livet ditt – NÅ!
Jeg har skreddersydd kurs nettopp med tanke på deg. Jeg har laget et skritt for skritt system hvor du effektivt, strukturert og målbevisst kan jobbe deg gjennom hvordan å ta tilbake kontrollen over livet, hvordan styrke selvfølelsen og hvordan du kan sette deg mål og finne veien videre. Disse kursene bygger på hverandre og danner et godt verktøy og fundament for deg som ønsker å ta kvanteskritt videre. Med bakgrunn i mine kurs kan du endre din opplevelse av deg selv og endrer ditt liv, til det beste for deg selv og andre rundt deg.

Jeg har selv gått disse skrittene, men det tok meg 15-20 år med prøving og feiling. Jeg har nå strukturert skrittene i et eget system for deg som sørger for at du tar stødige skritt mot ditt mål. Med disse kursene trenger du ikke bruke mange, mange år på å komme dit du vil! Du kan gjøre endringer allerede i dag.

www.friskcoaching.no

Hilsen Eli :)Quiz

NEAR Frisk Coaching