Top Local Places

ÅsMart'n

Rådhusplassen, Ås, Norway
Event Planner

Description

ad

Velkommen til ÅsMart'n sin offisielle Facebook-side. Her vil det dukke opp informasjon og nyheter om ÅsMart'n. Følg med!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Da er det vedtatt at kommunen gir et lån til Ås Mart'n for fortsatt drift:) De siste pengene samler vi inn fra alle dere som bor i Ås, og vi har fått en rekke bidrag allerede (tusen takk!!:). Bli med du også hvis du vil støtte Ås Mart'n som arrangeres kun av frivillige krefter fra Ås. Link til å gi et bidrag finner dere her: https://startskudd.no/prosjekt/kronerulling-åsmart39n-2017/6440dda0-4135-489d-9cf8-a408b08eed70

facebook.com

Etter årets underskudd på Ås Mart'n ser kommunen positivt på å bidra med et lån for å fortsette å kunne arrangere festivalen. Samtidig dekker ikke dette alt så vi samler inn de siste nødvendige midlene gjennom de som ønsker å bidra. Vil du også støtte Ås Mart'n så kan du bidra på linken under. Vi sier takk for alt som kommer inn😀 P.s: Ås Mart'n arrangeres av frivillige fra Ås som sammen jobber for å kunne gi alle som bor i Ås en festival vi håper dere setter pris på😊 https://startskudd.no/prosjekt/kronerulling-åsmart39n-2017/6440dda0-4135-489d-9cf8-a408b08eed70

facebook.com

Tusen takk til alle som møtte opp på Ås Mart'n i år og gjorde dette til en fantastisk festival i Ås sentrum!!:) Kos dere med denne videoen så lenge så sees vi i 2018!:)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

I dag er altså dagen når selveste Hellbillies går på scenen! Før de spiller Orango og El Cuero. Fortsatt billetter igjen både på nett og i infostanden vår i sentrum. Nyt dagen - vi sees!!:)

facebook.com

Til informasjon er Olabilløpet og Akershus mesterskap i ølbrygging avlyst i dag. Ellers vil alt annet gjennomføres som planlagt. Sjekk www.aasmartn.no for oppdatert program:)

facebook.com

Bernhoft er på scenen - for en fantastisk artist:)

facebook.com

Ingen grunn til å sitte på gjerde - fult av folk på Ås Mart'n og enda har vi plass til flere:)

facebook.com

Emelie Hollow har lydsjekk nå og dette blir bra! Vi anbefaler konserten hennes i dag fredag kl 19.00 på det sterkeste!!:)

facebook.com

Redd for regn under Ås Mart'n? Det trenger du ikke være. Vi har telt til ca 600 personer stående klar til å lage regnfri og god stemning!:)

facebook.com

Quiz