Top Local Places

VeloFit Sportmassage

Niasstraat 10, Utrecht, Netherlands
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Praktijk voor fysiotherapie en sportmassage in Utrecht West. Voor sporters en niet sporters! VeloFit sportmassage is een praktijk voor sportmassage centraal gelegen in Nederland (Utrecht en Hilversum). De praktijk is gecombineerd met de praktijk voor fysiotherapie Centro Fysio Medico.

Onze masseurs zijn gediplomeerd. We hanteren de standaard van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) en de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Gediplomeerde masseurs bezitten het enige door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma sportmassage.

Een afspraak maken? U kunt zelf online in ons agendasysteem (www.afspraakonline.nu) een afspraak maken.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vanaf deze maand zal onze sportmasseur Kay regelmatig weg zijn voor het wielrennen. Voor zijn eigen club CS030 of voor het team van Join-S | de Rijke (http://www.cyclingteamderijke.com/). Daarmee is de beschikbaarheid van Kay in onze praktijk minder geworden. Gelukkig hebben we voor vervanging gezorgd in de vorm van Strahinja (http://www.fitlunetten.nl/fitness-activiteiten-lunetten/strahinja-kosanovic). Hij heeft zijn sportmassage opleiding gedaan aan de Sportacademie van Utrecht en heeft stage gelopen in onze praktijk onder leiding van Dennis. Als getallenteerd judoka kent hij de klappen van de "sport-zweep". Kortom wij vinden dat hij een waardig vervanger is voor onze Kay. En als je niet bij hem terecht kunt? Je kunt natuurlijk ook altijd sportmassages boeken bij Meta of Ron. We zijn elke dag geopend. Meestal van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat! Tot gauw bij ons in de praktijk!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR VeloFit Sportmassage

Unify NL

Utrecht, Netherlands
Professional services