Top Local Places

Cakesplaza

, Rotterdam, Netherlands
Food/grocery

Description

ad

De beste bakkers bij je in de buurt via Cakesplaza.nl. Like en let's CAKE over the WORLD! Cakesplaza werd opgericht in januari 2013 en begon als een idee om liefhebbers van taarten en cupcakes sneller en eenvoudig bij elkaar te brengen. In de wereld van taarten en cupcakes zijn er zoveel smaken, kleuren en vormen te ontdekken. En daarom willen we een feestelijke community aanbieden waar iedereen een goede indruk kan krijgen van de mogelijkheden van alle taartenbakkers via onze website.

Waarom Cakesplaza?
Cakesplaza is een omgeving waar iedereen de kans krijgt om hun taarten en cupcakes op een professionele en leuke manier aan te bieden. Via je eigen gepersonaliseerde profiel tover jij je taarten en cupcakes om tot een ware online taartenparadijs.

Team Cakesplaza
Binnen het team van Cakesplaza wordt er veel waarde gehecht aan positieve energie, sympathie en een maatschappelijk betrokken samenwerking. Iedere medewerker is bereikbaar, eerlijk, open en duidelijk tegen al onze relaties. We werken met veel passie en flexibiliteit om de service die wij aan de gebruikers verlenen optimaal te houden. We hebben altijd de ambitie om verder te groeien. Dit zorgt weer voor tevreden klanten die vertrouwen hebben in onze Cakesplaza.

CONTACT

Quiz

NEAR Cakesplaza