Top Local Places

Alhra Groep

Thurledeweg 121, Rotterdam, Netherlands
Company

Description

ad

Welkom op de Facebookpagina van de Alhra Groep. De Alhra Groep bestaat uit drie bedrijven: Alhra Glas, Alhra Kozijnen en Alhra Services.  Alhra Glas, voor al Uw glasoplossingen. Via www.Alhra.nl/glas
Alhra Kozijnen, voor al Uw vragen over kozijnen. Via www.Alhra.nl/kozijnen
Alhra Services, voor al Uw (gecompliceerde) montageprojecten. Via www.Alhra.nl/services

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Alhra Groep's post

Het lijkt al weer een tijd geleden, op 1 februari 2015 rond 16.30 uur was er het zo verschrikkelijke ongeval in Rotterdam Schiebroek, door een grote gasexplosie in de Moddermanstraat liepen ruim 150 woningen grote schade op. Van deze 150 woningen waren er door de explosie 16 onbewoonbaar verklaard. Na een grondige opknapbeurt welke is gedaan door onze opdrachtgever starten in februari de beglazingswerkzaamheden om ook de laatste 16 woningen weer wind en waterdicht te krijgen zodat ook deze woningen weer bewoonbaar worden voor hun bewoners. Daar het glas toch vernieuwd moest worden heeft de woningbouw vereniging direct gekozen om zowel in de nieuwe als ook in de nog bestaande kozijnen HR++ te laten plaatsen, de bewoners krijgen dan na deze verschrikkelijke gebeurtenis een stukje extra isolatie, natuurlijk maar een zeer minimale pleister op de grote wond die nog vele jaren bij de bewoners gevoeld zal worden. Om het dikkere glas in de bestaande sponningen te kunnen plaatsen conform de bestaande geldende eisen zullen de kozijnen worden aangepast. Wij van onze kant wensen de bewoners na hun terugkomst veel woon en comfort genot.

Photos from Alhra Groep's post
facebook.com

Timeline Photos

Bent U tevreden over de diensten van Alhra Glas BV, stem dan per SMS voor ons en help ons mee om de succes award te winnen als meest succesvolle onderneming van 2015.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Alhra Groep