Top Local Places

Verkeersschool Teamwork

Spittaalstraat 108, Zutphen, Netherlands
Driving School

Description

ad

Verkeersschool Teamwork in Zutphen voor een goede rijopleiding in de categorieën auto, motor, theorie en auto+aanhangwagen.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Motorinstructeur in spe aan het werk. Goed bezig Werner Hollander.

facebook.com

Thijs Jolij jongen het is je gelukt!! Na een mooi rondje Bathmen alles in een keer gehaald. Heel knap gedaan. Nu moet je de Astra delen met je broer. Gefeliciteerd en heel veel rijplezier.

facebook.com

Terug uit arnhem. Met de heren donny groothedde en nigel compeer. Deze heren hebben avb examen gedaan en niet zomaar maar met de complimenten van de examinator. Allebei alles in 1 keer goed. Gefeliciteerd heren

facebook.com

Joop Bout van harte gefeliciteerd met het halen van je motorrijbewijs. Heel veel plezier gewenst samen met je zoon Midas Bout op een tweewieler ( motor ) dat jullie samen maar mooie tochten mogen maken.

facebook.com

facebook.com

Ondanks je hoest heb je het toch maar mooi gefikst Ted Campschroer! Je hebt je rijbewijs binnen. Nu mag je gaan rijden in die 'oude bak'. Gefeliciteerd en heel veel rijplezier!

facebook.com

Jij snapt de taal van de weg Hidde van Kalker. Je bent geslaagd voor je rijbewijs! Heel goed gedaan man. Nu is je moeder de Peugeot 107 wat vaker kwijt omdat jij natuurlijk heel graag wil rijden. Heel veel rijplezier!!

facebook.com

Kevin Ooms van harte gefeliciteerd met het mooie ritje op twee wielen door deventer en omgeving. Door dat mooie ritje heb je laten zien dat je veilig op twee wielen door het verkeer te kunnen komen en dus heb je je motorrijbewijs dik verdient. Gefeluciteerd kevin.

facebook.com

De aanhouder wint. Jij bent de winnaar Ruben van de Belt! Je hebt je rijbewijs gehaald!! Heel goed gedaan jongen. Nu ervaring opdoen in de nieuwe Volvo. Gefeliciteerd en heel veel rijplezier.

facebook.com

Ook jij gaat het nieuwe jaar goed in Raymon Keizer! Je bent geslaagd voor je rijbewijs! Knap gedaan jongen. Nu een Caddy aanschaffen voor zowel privé als werk. Heel veel rijplezier..

facebook.com

De heren Timon Vallentgoed en Rob Vallentgoed hebben vandaag goed hun best gedaan en hebben hun AVB examen in de pocket. Van harte gefeliciteerd heren. Nu de volgende stap. Theorie en dan afrijden.

facebook.com

Tom Broekhaar van harte gefeliciteerd met het halen van je motorexamen. Na een druilerige rit qua weer dan heb je laten zien ook veilig op 2 wielen door het verkeer te kunnen komen. Gefeliciteerd

facebook.com

Quiz