Top Local Places

Dierenkliniek Kapellerlaan

Kapellerlaan 65, Roermond, Netherlands
Medical & Health
advertisement

Description

advertisement

Geen twee dieren zijn hetzelfde, daarom streven wij naar een individuele benadering van elk huisdier en zijn gezondheid.  Uw dier is onze zorg.
Onze kliniek heeft ruime openingstijden en we hebben 3 spreekuren per dag. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken. En u wordt altijd geholpen door dezelfde dierenarts, Carlo Janssen. Onze dierenkliniek is ontworpen om in de meest up-to-date diagnostiek en behandeling van uw huisdier te voorzien.  
U kunt bij ons terecht voor alle zaken die met de gezondheid van uw huisdier te maken hebben, zoals vaccinaties, behandelingen tegen parasieten (vlooien, wormen, teken, mijten), dieetadviezen, gebitsbehandelingen en gebitsreinigingen.
Wij voeren diverse chirurgische ingrepen uit o.a.: castraties, sterilisaties), verwijderen van tumoren, verscheidene operaties in de buik en borstholte en nog veel meer.
Om de risico's van narcose (anesthesie) zoveel mogelijk te beperken maken we o.a. gebruik van inhalatie (gas) narcose, ademhaling- en hartbewakingsapparatuur.
De behandelingen bestaan uit eerste- en tweedelijns diergeneeskundige hulp.
Wij zijn uitgerust om kleine huisdieren zo optimaal mogelijk te behandelen. Naast het klinisch onderzoek zijn er de volgende extra onderzoeksmogelijkheden in onze kliniek aanwezig zoals: digitale rontgen, echografie (bijvoorbeld echo dracht), endoscopie, urineonderzoek, ontlastingonderzoek, cytologisch onderzoek, diverse soorten bloedonderzoek.
Patiënten die intensieve zorg nodig hebben kunnen bij ons in de opname verblijven. De opgenomen dieren worden continue geobserveerd mede door de geplaatste camera‚Äôs in de opname. Na enkele aanpassingen aan uw browser kunt u ook uw huisdier thuis via de camera bekijken en zelfs de camera op afstand bedienen.

Verder beschikken wij over 4 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook bestaat de mogelijkheid om op de Kapellerlaan 1 uur gratis te parkeren met een parkeerschijf.

U kunt ons vinden aan de Kapellerlaan 65 te Roermond. Telefoon 0475-333317

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

FEBRUARI, MAAND VAN HET GEBIT. Blyx: 'Ik wil zo'n tandenpoetsbot, baas. Dat is heel goed.:-) ". Wil jij tijdens de maand februari het gebit van je hond of kat gratis laten controleren? Maak dan een afspraak in onze kliniek.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Dierenkliniek Kapellerlaan's post

Dushi werd een paar weken geleden door een lieve familie gevonden. Helaas is ze niet gechipt dus geen idee waar ze vandaan kwam en ze wilde ook niet meer weg. Het bleek een ontzettend lief aanhankelijk katje te zijn.. De familie besloot haar meteen een warm thuis aan te bieden omdat de kennismaking met hun andere kat ook prima verliep. Maar.............toen begon het. Dushi kreeg vreselijke epileptische aanvallen. Zo erg dat men voor haar leven moest vrezen. Maar deze aanvallen kunnen ook hormoon gerelateerd zijn. Dushi was nog niet gesteriliseerd. Op vrijdag kwam de familie met lood in de schoenen naar onze kliniek om haar te laten inslapen. Samen met dierenarts Janssen hebben ze besloten om haar diezelfde avond nog te laten steriliseren in de hoop dat de aanvallen zouden verminderen. Na de operatie is Dushi is een week in onze kliniek gebleven en het ging redelijk tot goed. De aanvallen werden steeds minder. EN NU........IS DUSHI THUIS en heeft tot nu toe geen aanval meer gehad. Iedereen is blij, de familie, wij als dierenkliniek en niet te vergeten Dushi.

Photos from Dierenkliniek Kapellerlaan's post
facebook.com

Timeline Photos

FEBRUARI IS DE MAAND VAN HET GEBIT! U kunt in februari een afspraak maken om het gebit van uw hond en/of kat GRATIS te laten controleren. Tijdens de controle kijken we heel nauwkeurig naar het gebit van uw huisdier en ontvangt u een aantal tips hoe u zelf het gebit van uw huisdier het beste kunt verzorgen. Wanneer er een gebitssanering nodig is ontvangt u in deze maand 15% KORTING op deze behandeling. Wist u dat maar liefst 8 op de 10 honden en katten ouder dan 3 jaar hebben last van gebitsproblemen? Een verwaarloosd gebit kan ernstige gevolgen hebben, zoals het verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen. Voor meer informatie over deze actie kunt u onze praktijk bereiken op telefoonnummer 0475-333317 #gebitsverzorging #noodzakelijk #kortinginfebruari

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Dierenkliniek Kapellerlaan's post

WIST U DAT BIJ DIERENKLINIEK KAPELLERLAAN HONDEN LAPAROSCOPISCH GESTERILLISEERD KUNNEN WORDEN? Laparoscopische sterilisatie is ten opzichte van de traditionele manier van opereren verfijnd. De hond wordt tijdens de laparoscopische sterilisatie met behulp van een kleine camera in de buik geopereerd. Hiervoor zijn slechts drie kleine gaatjes van max 1 cm nodig om de laparoscopische sterilisatie te volbrengen. De voordelen zijn: een veel kortere operatietijd, waardoor een kortere narcose nodig is, beter overzicht in de buik, waardoor er een betere controle op bloedingen mogelijk is en tevens alle organen in beeld gebracht kunnen worden, minder napijn, sneller herstel, kleinere wond waardoor minder kans op wondcomplicaties en in de meeste gevallen geen shirt of kraag nodig. Er staat een team van 3 professionals voor uw huisdier klaar om alles in goede banen te leiden. Als deze operatietechniek u aanspreekt neem dan voor meer informatie contact op met dierenarts Janssen.op 0475-333317 en neem een kijkje op: http://www.dierenkliniekkapellerlaan.nl/dierennieuws/laparoscopie

Photos from Dierenkliniek Kapellerlaan's post
facebook.com

Timeline Photos

Fender en Zaida van onze assistente Han zijn klaar voor weer een interessante, spannende dag in onze praktijk. .

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wij wensen u en uw huisdier(en) een gelukkig en gezond 2017.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wij wensen u fijne kerstdagen. Dinsdag staan wij om 09.00 uur weer voor u klaar. Voor eventuele spoedgevallen kunt u bellen met 0475-333317.

Timeline Photos
facebook.com

KNMvD Beroepsvereniging Voor Dierenartsen

KNMvD Beroepsvereniging Voor Dierenartsen
facebook.com

KNMvD Beroepsvereniging Voor Dierenartsen

KNMvD Beroepsvereniging Voor Dierenartsen
facebook.com

Timeline Photos

Prachtige Fender van onze assistente Han.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

OH, OH. ONZE HUISDIEREN ETEN VAN ALLES WAT NIET VOOR HUN BESTEMD IS. OOK GIFTIGE ZAKEN. Berucht tijdens de feestdagen zijn kerstkransjes, chocolade letters enz. Zet dit altijd op een plek waar de hond of kat niet bij kunnen. En gebeurt dat per ongeluk toch? Neem dan zo snel mogelijk contact onze kliniek op 0475-333317.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

HET LIJKT VROEG MAAR BEGIN NU AL MET VOORBEREIDING OP VUURWERK. Veel huisdieren zijn bang voor vuurwerk. Helaas voor hen zal het niet lang meer duren voor de eerste knallen weer gaan klinken. Als uw dier nog niet eerder vuurwerk heeft meegemaakt, dan kan het zinvol zijn hem er nu nog langzaam aan te laten wennen. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van een CD met vuurwerkgeluiden of met het downloaden van internet hiervan. Door het volume eerst zo zacht te zetten dat uw dier er nauwelijks aandacht voor heeft en tegelijk iets leuks met het dier te doen of hem iets lekkers te geven, leert hij het geluid negeren. Vervolgens kunt u het vuurwerkgeluid steeds ietsje harder zetten, maar nooit zo hard dat het dier er zenuwachtig van lijkt te worden. Voer het niet te snel op, en begin elke oefensessie met een laag volume. Heeft uw huisdier al vuurwerkangst ontwikkeld? Dan kan bovenstaande methode op korte termijn de scherpe kantjes er soms wat afhalen als u bijtijds gaat oefenen. Medicatie en alternatieve hulpmiddelen kunnen de angst dempen. Daar moet u soms wel enige tijd van tevoren mee beginnen, dus overleg dit alvast met uw dierenarts. Bedenk alvast waar u rekening mee moet houden rond de jaarwisseling, zodat de avond zelf goed verloopt en het nieuwe jaar voor u en uw huisdieren goed begint! Wilt u meer lezen? Kijk dan op de website van het LICG. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer 0475-333317

Timeline Photos
facebook.com