Top Local Places

Lombardijen Magazine

, ,
Community organization

Description

ad

Welkom op het Facebook magazine voor iedereen in Lombardijen. Blijf op de hoogte en LIKE JE WIJK!
Beschrijving
Impressie's uit de wijk, veel aandacht voor tips, informatie en nieuws voor een betere leefomgeving. Samenwerken aan een schone, veilige en fijn wijk Lombardijen. LIKE JE WIJK!

Iedereen, ook zonder Facebook account, kan de pagina, foto's en reacties bekijken. Mensen die een Facebookaccount hebben kunnen met de ‘Vind ik leuk’- of 'Like'-knop aangeven dat zij de informatie op de pagina interessant vinden. Vanaf dat moment blijven ze via hun eigen zogeheten tijdlijn op de hoogte van updates. De redactie plaatst regelmatig berichten, foto’s, films of vragen op haar Facebook pagina. Iedere volger is vrij om te reageren en te discussiëren met in achtneming van de gangbare normen en waarden. Heb respect voor elkaar en voor elkaars mening.

Om de pagina voor iedereen leuk en interessant te houden, heeft de redactie drie simpele huisregels:
1. Het is niet toegestaan om teksten met beledigingen of scheldwoorden te plaatsen. Deze berichten verwijderen we direct en uw account zullen wij blokkeren.
2. De redactie heeft het recht om ongepaste berichten en reacties zonder opgaaf van redenen te verwijderen.

Wij proberen zo correct mogelijk berichten te publiceren en de regels te volgen die Facebook hanteert https://www.facebook.com/legal/copyright.php

CONTACT

Quiz

NEAR Lombardijen Magazine