Top Local Places

Taarten van Kaatje

bakkerstraat, Roermond, Netherlands
Local Business
advertisement

Description

ad

Voor mijn hobby maak ik graag mooie fondanttaarten en cupcakes. Wil jij ook graag een mooie taart of lekker cupcakes? Stuur mij dan een berichtje.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Leuke moederdag actie!!!

facebook.com

Moederdag actie! De nieuwste trend in de bakkerswereld. Koektaart!! 2 lagen koek gevuld en gedecoreerd met vulling. De vulling die u kunt kiezen voor deze actie is: Frambozen, kersen of aardbeien creme. En als 2e smaak vanille of witte chocolade creme. Het hart word dan versiert met fondantroosjes! U kunt deze nu bestellen voor €15.-

facebook.com

Altijd leuk als je met jou creatie een prijs wint😍😍.

facebook.com

*Wereld kankerdag*icing smiles* taart met verhaal* De meeste kennen wel wereldkankerdag. Kent u ook icing smiles holland? Dat is een organisatie die voor kindjes die ernstig ziek zijn en met hun verjaardag in het ziekenhuis liggen zorgen voor een taart gebakken door vrijwilligers. Dus taartbakkersters zoals ik die vrijwillig de taart maken en bezorgen. Ik heb mij ook aangemeld en hoop ooit een kindje te verblijden met een mooie taart. In 2011 ben ik begonnen. Mijn moeder zou haar laatste verjaardag meemaken en ik wilde haar verrassen. Ze wilde hem niet en er waren dus maar 2 stukjes op gegeten. Savonds komt er nog bezoek en taart was foetsie. Mijn lieve mama had alles op gegeten. Dus blijkbaar was deze taart toch wel lekker. Zij is in 2011 aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. (Taart op de foto was mam haar taart) Nu wil ik iemand in het zonnetje zetten die een taart verdient. - iemand die zelf met deze ziekte kampt, jong of oud. - iemand die iemand helpt op welke manier dan ook. - iemand met een hart van goud. Ken jij zo iemand? Reageer dan hier onder, tag de persoon en laat een motivatie achter. Ik verloot dan op 28 februari om 12.00 smiddags een taart voor 10/12 personen. Deel dit bericht gerust.

facebook.com

Binnenkort is het weer communie tijd. En daar hoort natuurlijk een feestje bij en wat is een feestje zonder een lekkere taart? Bestel optijd uw taart zodat u er zeker van bent dat ik nog plaats heb.

facebook.com

De nieuwste trend op taartgebied. DE KOEKTAART. Deze taart is gemaakt van koek of sloffendeeg. Gevuld met créme en versiert met bijvoorbeeld fondant decoratie, verse ongespoten bloemen, vers fruit of snoep. Deze koektaart is nu ook bij mij te bestellen. Intresse? Stuur mij dan een pbtje.

facebook.com

Beste Leden, Vanaf heden ben ik genoodzaakt om bij een bestelling het complete bedrag of een de helft van het bedrag als aanbetaling te vragen. Helaas is gebleken dat dit noodzakelijk is. Mvg kaatje.

facebook.com

Chocolade vullingen: Chocolade mousse: verkrijgbaar in puur, wit en melk. ( Basisvulling) Chocolade mousse met slagroom: de 3 varianten chocomousse zijn mogelijk. (extra prijs slagroom) Witte chocolade creme: is op basis van echanted cream. Is luchtiger dan botercreme. Ook deze is weer in de 3 varianten te verkrijgen. (basisvulling Chocomousse wit en melk met chooladeschaafsels: Ook hier kun je weer variëren zowel met de mousse als met de schaafsels. Hier is gebruik gemaakt van 2 soorten in 1 laag vulling ( luxe vulling, meerprijs chocola) Chocomousse met stukjes chocola: Alle varianten mogelijk ( luxe vulling)

facebook.com

U gaat trouwen en dat is 1 van de belangrijkste dagen in uw leven. Daar hoort natuurlijk een heerlijke en mooie taart bij. Voor deze speciale gelegenheid vind ik het een hele eer als ik uw bruidstaart mag maken. In dit album vind u de bruidstaarten die ik al mocht maken. En de bruidstaarten ter gelegenheid van een jubileum. Als u een bruidstaart wilt bestellen houd u er dan rekening mee dat u deze optijd besteld. Het liefst 2 maanden van te voren. Zodat we al u wensen kunnen bespreken, dat er optijd besteld kan worden en er eventueel een proeverij in gepland kan worden. Omdat deze zo ver van te voren besteld dienen te worden dient er een aanbetaling gedaan te worden. Dit is 50% van het bedrag. Verdere voorwaarden kunt u terug vinden in de voorwaarden bij belangrijke weetjes. Wat is een proeverij? U kunt een proeverij boeken om persoonlijk alles te bespreken en natuurlijk de te proeven. U krijgt 6 verschillende smaken vulling die u van te voren aan kan geven. Natuurlijk zit hier ook de biscuit (keuze uit 3 soorten) bij zodat u alles in 1 geheel kunt proeven. Koffie en thee zitten in begrepen. Heeft u intresse? Stuur dan een berichtje. Bij bruidstaarten kan ik pas een prijs geven nadat alles besproken is en de wensen helder zijn. Wel kan ik de richtprijs geven.

facebook.com

De soorten biscuit die ik momenteel gebruik zijn: De gewone biscuit: een naturel smaak met een vleugje vanille en citroen. Hier bij passen alle mogelijke smaken vuliling. Chocolade biscuit: een lekkere luchtige biscuit met chocolade smaak. Red velvet: is altijd rood van binnen, de smaak is chocolade maar dan net even wat anders. De biscuit is erg lekker met bv: witte chocomousse of cheesecream vulling. Natuurlijk kun je hier ook weer diverse smaken bij gebruiken De gekleurde biscuit: dit is gewone naturel biscuit. maar dan gekleurd. erg leuk voor een kinderverjaardagstaart, babyshower, gender reval taart. Maar natuurlijk ook regenboogtaart.

facebook.com

*graag delen* Taarten van Kaatje heeft lekkere en mooie taarten, cupcakes en petit fours voor elke gelegenheid. Heeft u dus iets te vieren zoals verjaardag, bruiloft, babyshower, communie of een ander feestje dan bent u voor het gebak bij mij aanhet juiste adres! Van af tien personen kunt u al bij mij bestellen. Wilt u bestellen? Stuur dan even een berichtje met uw wensen en ik geef u een prijsopgave. Let u op dat u optijd besteld. Taarten met prints moeten minimaal een week van te voren besteld zijn! Mag ik voor u uw volgende taart bakken? *Binnenkort ook verkrijgbaar sweet tables en koekjes. Voor meer informatie stuur dan een pbtje.*

facebook.com

Beste klanten en volgers, Nog 2 dagen en dan is 2017 voorbij. Jullie weten mij gelukkig steeds weer te vinden en ik hoop dat ik in 2018 weer heel veel mooie opdrachten binnen krijg. Bedankt voor jullie vertrouwen in mij. En laat de nieuwe opdrachten maar binnen stromen. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en alle goeds in 2018.

facebook.com