Top Local Places

Scheele Makelaars

Raadhuisplein 25-26, Nieuwerkerk aan den IJssel, Netherlands
Real Estate Appraiser

Description

ad

Scheele Makelaars is al ruim 30 jaar een toonaangevend NVM makelaarskantoor in de gemeente Zuidplas. Ons kantoor is reeds vele jaren gevestigd aan het Raadhuisplein, in het centrum van de gemeente tegenover het gemeentehuis.

Scheele Makelaars is reeds jaren de best verkopende makelaar(marktleider) van bestaande- en nieuwbouwwoningen in de gemeente Zuidplas. Het verwerven van een dergelijke positie gaat natuurlijk niet vanzelf. Dit vloeit voort uit een stuk klanttevredenheid. Bij Scheele Makelaars staat een optimale wisselwerking met de klant centraal. Scheele Makelaars heeft zijn leidende positie weten te realiseren door van meet af aan te kiezen voor een zo optimaal mogelijke serviceverlening en persoonlijke betrokkenheid te bieden aan onze klanten.

Scheele Makelaars staat sinds jaar en dag bekend als een uitermate betrouwbaar en deskundig partner bij het verkopen en taxeren van onroerend goed. Vanzelfsprekend koesteren wij deze kwalificatie maar leggen tegelijkertijd de spreekwoordelijke lat steeds weer een stukje hoger waar het gaat om de serviceverlening en de transparantie bij Scheele Makelaars.

U moet zich goed voelen bij Scheele makelaars, dat is waar het om draait bij onze medewerkers.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

**SNEAK PREVIEW** Vanaf morgen te zien op Funda, nu al voor onze volgers! Dalkruid 19 te Nieuwerkerk ad IJssel Royale goed onderhouden hoekeengezinswoning met garage en extra zijkamer! Vraagprijs € 309.000,- k.k.

facebook.com

Op zoek naar een keurig onderhouden appartement waar je zonder verbouwingen in kunt? Stop dan nu met zoeken en kom kijken bij dit keurige 3-kamer (voorheen 4) appartement! http://edmondhellenraadstraat61.nl/

facebook.com

facebook.com

Eindelijk was het zover. Gisteren de feestelijke kijkmiddag van Koningskwartier fase 3b en 3d te Zevenhuizen! We feliciteren de kopers met hun mooie woning.

facebook.com

Start verkoop project de Lanen (fase 4) Esse Zoom 11 april as! Voor meer info http://roosdomtijhuis.nl/project/esse-zoom/

facebook.com

**SNEAK PREVIEW** Vanaf morgen op Funda, nu al te zien voor onze volgers! Beatrice Woodstraat 22 te Rotterdam Nesselande Vraagprijs: €305.000,-- k.k. Deze jonge eengezinswoning is vrijwel direct zonder verbouwingen te betrekken! De woning beschikt over 4 slaapkamers, een nette keuken met diverse inbouwapparatuur en een ruime achtertuin op het zuidoosten. Bovendien is de locatie perfect te noemen met alle denkbare voorzieningen in de buurt. Denk hierbij aan speelvoorzieningen, scholen en sportverenigingen voor de kinderen, het strand, de boulevard met diverse winkels en de uitvalswegen als de A12 en de A20. Kortom; een jonge frisse woning op een van de gezelligste plekjes van Nesselande! Kom vrijblijvend langs tijdens het Open Huis op zaterdag 10 maart van 10:30 uur tot 12:00 uur. De koffie staat voor u klaar!

facebook.com

Op zoek naar een nette eengezinswoning in de gewilde wijk Nesselande? Maak dan nu snel een afspraak voor een bezichtiging bij: Francis Picabiastraat 33 te Rotterdam Nesselande Vraagprijs €359.000,-- k.k. Deze sfeervolle woning is voorzien van een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de op het westen gelegen achtertuin en een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. De woning is gebouwd in 2007, beschikt over ca. 127 m2 woonoppervlak en is gelegen op 158 m2 eigen grond! Bovendien is de woning gelegen op een zeer kindvriendelijke locatie nabij alle denkbare voorzieningen als diverse winkels, de ‘Zevenhuizerplas’, scholen, sportverenigingen en diverse uitvalswegen. Kijk voor meer informatie op: http://bit.ly/2FK9GJl of bel ons op 0180 - 31 55 44

facebook.com

NIEUW IN DE VERKOOP! Vanaf morgen op Funda, nu al voor onze volgers Taag 5 te Nieuwerkerk aan den IJssel Vraagprijs: €698.000,-- k.k. Luxe vrijstaande uitgebouwde “jaren 30” woning. Gelegen op een prachtige locatie aan de rand van gewilde ruim opgezette wijk Esse Laag met vrij uitzicht! De woning is in 2015 geheel verbouwd, waarbij aan de tuinzijde een extra woonkamer, slaapkamer en badkamer is gerealiseerd. Daarbij is bovendien gebruik gemaakt van luxe kwalitatief hoogwaardige materialen. De woning bevindt zich verder in een uitstekende staat van onderhoud! Kortom een fantastisch luxe uitgevoerd en speels ingedeeld ruim familiehuis op een unieke locatie! Nieuwsgierig geworden? Bel ons gerust voor meer info of plan alvast een afspraak via 0180 - 31 55 44

facebook.com

Op zoek naar een leuk appartement midden in het centrum van Schiedam? Stop dan nu met zoeken! Vanaf morgen te zien op Funda, maar nu al voor onze volgers: Broersvest 35 b te Schiedam Vraagprijs € 120.000.- k.k.

facebook.com

**SNEAK PREVIEW** Vanaf morgen te zien op Funda, nu al voor onze volgers! Francis Picabiastraat 33 te Rotterdam – Nesselande Zeer nette, luxe afgewerkte en uitgebouwde eengezinswoning in een rustige en kindvriendelijke straat! Deze sfeervolle woning is voorzien van een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de op het westen gelegen achtertuin, een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur én de woning beschikt over een volledig alarmsysteem. Kortom; van alle gemakken voorzien en zonder grote verbouwingen te betrekken! Maak nu alvast een afspraak voor een bezichtiging en kom de mogelijkheden van deze leuke woning zelf bekijken. Vraagprijs: €359.000,-- k.k.

facebook.com

"Sneak preview" Vanaf morgen te zien op Funda Loire 40 Riante stijlvolle semi-vrijstaande villa, geschakeld met extra brede garage/berging. Bel of mail ons gauw voor een afspraak!

facebook.com

Quiz