Top Local Places

Felice Kerkrade

Niersprinkstraat 33, Kerkrade, Netherlands
Restaurant

Description

ad

Binnenkort in Kerkrade : Restaurant Felice

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Voor iedereen die even geen zin heeft om te koken, hebben we weer een nieuw weekmenu samengesteld voor maar €20. Vooraf, een lekkere huisgemaakte rundvleessoep a la Florin. Hoofdgerecht een malse entrecote a la pizzaiola en als toetje vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom.

facebook.com

Photos from Felice Kerkrade's post

Vandaag nog even nagenieten, met de mooie foto's van gisteravond. Het gebeurd toch niet elke dag dag dat je gasten krijgt die 60 jaar getrouwd zijn. Zo'n diner verdient toch wel een speciaal tintje. We hebben ons beste beentje voor gezet en er een onvergetelijke avond van gemaakt. Mede dankzij de inbreng van buurman Abby Lempers, zag de tafel er geweldig uit. Bedankt hiervoor! Ook een compliment aan mijn 'partner in crime', Marcia Bodt. Je hebt er voor je ouders en andere gasten denk ik een hele memorabele avond van gemaakt, met de mooie invulling tussen de gangen. En zoals gezegd gisteravond, over 5 jaar doen we het nog een keertje over met z'n allen!

Photos from Felice Kerkrade's post
facebook.com

Ook deze donderdag weer de start van een nieuw weekmenu. Vooraf een carpaccio van gerookte zalm. Als hoofdgerecht rollade van lamsbout, gevuld met spinazie, geserveerd met aardappelen en als toetje een lekkere chocolademousse.

facebook.com

Photos from Felice Kerkrade's post

Nog geen plannen voor morgenavond? Wij hebben nog een paar plaatsjes vrij op Valentijnsavond... Geen menu, maar gewoon lekker a la carte. ( met buiten de kaart natuurlijk een aantal bijzondere gerechten voor een bijzondere avond ) Reserveren kan telefonisch, via email of via facebook. Vol=Vol

Photos from Felice Kerkrade's post
facebook.com

En wat eten we vandaag? Misschien wel het nieuwe weekmenu? Vooraf een carpaccio van rode biet, met kaasdressing, aceto balsamico en rucola. Hoofdgerecht een lekker stuk verse kabeljauw met knoflook-citroen dressing. En het toetje? Dat zeggen we lekker niet, dat is een verrassing. Nieuwsgierig? Misschien tot zo.......

facebook.com

En ook deze week weer een nieuw menu voor maar €20,00. Vooraf een lekkere minestronesoep. Gevolgd door Ravioli gevuld met gorgonzola en walnoten, met een botersaus en parmezaan. Als toetje onze heerlijke chocolademousse.

facebook.com

SNS Kerkrade

Dus.... allemaal naar de SNS en dan tot binnenkort misschien?

SNS Kerkrade
facebook.com

En het menu voor deze week is ook weer bekend. Tot en met a.s dinsdag kunt u voor €20,00 p.p genieten van een een heerlijke carpaccio van courgette met gebakken scampi's en een knoflook-cranberrydressing. Hoofdgerecht is een entrecote met pepersaus en frietjes. Als dessert een lekker, warm chocoladetaartje met creme Anglaise. Hebben we u al enthousiast gekregen.......?

facebook.com

Timeline Photos

En ook vandaag weer een mooie bos bloemen mogen ontvangen, vergezeld van een oorkonde dat we zijn verkozen tot ondernemer van de maand bij de Rabobank.

Timeline Photos
facebook.com

6V groep Frans: "Ontspanning na de herkansingen"

Het was gezellig en bedankt voor de mooie bloemen!

facebook.com

U zat er misschien al op te wachten, maar vanaf vandaag is het er weer, ons weekmenu. Voortaan loopt ons weekmenu van donderdag tot en met dinsdag. Dat geeft ons de tijd om op onze vrije dag, woensdag, iets lekkers voor u te bedenken. Deze week is het voorgerecht een klassieke carpaccio van rundermuis, met olijfolie en parmezaan. Hoofdgerecht is Fettine Rucola, gegrilde ossenhaasreepjes met rucola en parmezaan. We sluiten af met een lekkere kop koffie. Natuurlijk voor de vaste prijs van €20,00. Tot binnenkort?

facebook.com

Felice Kerkrade's cover photo

Felice Kerkrade's cover photo
facebook.com

Quiz

NEAR Felice Kerkrade