Top Local Places

Kompas Backoffice Services

Hoofdstraat 77, Kerkrade, Netherlands
Employment Agency

Description

ad

Kompas Backoffice Services is volledig erkend als uitzendbureau in de bouwsector en overige sectoren in het Vlaamse Gewest. In Nederland zijn wij ABU-lid. Kompas Backoffice Services is volledig erkend als uitzendbureau in de bouwsector en overige sectoren in het Vlaamse Gewest.

Erkenningsnummer Bouw VG 2120/C
Erkenningsnummer Overige sectoren VG 2120/UC

Met deze vergunning breiden wij ons dienstenpakket uit waardoor wij ieder bedrijf in Nederland volledig kunnen ondersteunen bij het inzetten van uitzendkrachten. Aangezien Kompas Backoffice Services geheel zelfstandig opereert zijn wij ook een interessante partner voor andere bemiddelaars in personeel in de grensstreken in Nederland.

Heeft u interesse in meer informatie of een eventuele samenwerking, dan plannen wij graag een gesprek met u in.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 [0]45 – 750 6136.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Afgelopen periode heeft de ABU een mystery-call onderzoek laten uitvoeren door het onderzoeksbureau Store Support. Tijdens het mystery-call onderzoek werd telefonisch gevraagd: “wij hebben liever geen kandidaten van buitenlandse komaf, kunt u daar rekening mee houden bij de selectie”? In totaal zijn 613 calls uitgevoerd onder 233 ABU-leden. 87% van de benaderde vestigingsmedewerkers is niet meegegaan met een dergelijk discriminerend verzoek. Ook bij ons zijn deze mystery-calls op verschillende vestigingen binnengekomen. Wij, als no-nonsense bedrijf, zijn in alle gevallen niet op dit verzoek ingegaan en hebben daarbij, zoals onze standaard werkwijze is, aangekaart dat wij matchen op kwaliteit ongeacht welke achtergrond iemand heeft. #kompas #nononsense #abu #werkjijmeezegnee #antidiscriminatie

Afgelopen periode heeft de ABU een mystery-call onderzoek laten uitvoeren door het onderzoeksbureau Store Support. Tijdens het mystery-call onderzoek werd telefonisch gevraagd: “wij hebben liever geen kandidaten van buitenlandse komaf, kunt u daar rekening mee houden bij de selectie”?

In totaal zijn 613 calls uitgevoerd onder 233 ABU-leden. 87% van de benaderde vestigingsmedewerkers is niet meegegaan met een dergelijk discriminerend verzoek.

Ook bij ons zijn deze mystery-calls op verschillende vestigingen binnengekomen. Wij, als no-nonsense bedrijf, zijn in alle gevallen niet op dit verzoek ingegaan en hebben daarbij, zoals onze standaard werkwijze is, aangekaart dat wij matchen op kwaliteit ongeacht welke achtergrond iemand heeft. 

#kompas #nononsense #abu #werkjijmeezegnee #antidiscriminatie
facebook.com

Kompas Backoffice Services

Kompas Backoffice Services
facebook.com

Kompas Backoffice services: Uitzenden in België doe je via een erkend uitzendbureau! - Kompas Backoffice Services

Uitzenden in België doe je via een erkend uitzendbureau! Steeds meer bedrijven weten Kompas Backoffice Services te vinden om onbezorgd personeel uit te zenden op Belgisch grondgebied. Ondanks de aantrekkende economie en arbeidsmarktkrapte werken veel opdrachtgevers op Belgisch grondgebied met Nederlandse flexwerkers. Wil je weten waarom het belangrijk is om zaken te doen met een erkend uitzendbureau? Lees dan het artikel🔽

facebook.com

België, wat hebben wij genoten van jullie WK! Helaas net niet de finale bereikt, maar wij wensen jullie veel succes in de kleine finale! Wil je als bedrijf daadkrachtig inspelen op de kansen in België en Nederlandse werknemers uitzenden? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer +31 (0)45 - 208 05 98!

België, wat hebben wij genoten van jullie WK! Helaas net niet de finale bereikt, maar wij wensen jullie veel succes in de kleine finale!

Wil je als bedrijf daadkrachtig inspelen op de kansen in België en Nederlandse werknemers uitzenden? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer  +31 (0)45 - 208 05 98!
facebook.com

AVG - Wat houdt dit in voor ons als uitzendorganisatie - Kompas Backoffice Services

De AVG...je kon er de afgelopen maanden/weken niet omheen. Wil je weten wat de nieuwe AVG inhoudt voor ons en welke gegevens wij wel en niet mogen delen? Check dan de onderstaande link👇:

facebook.com

facebook.com

Naast de uitzendvergunning voor Vlaanderen heeft Kompas nu ook de vergunning voor Wallonië. Hierdoor kunnen wij bedrijven ondersteunen bij het inzetten van flexibel personeel voor werkzaamheden op Belgisch grondgebied in zowel Vlaanderen als Wallonië.

Naast de uitzendvergunning voor Vlaanderen heeft Kompas nu ook de vergunning voor Wallonië. 
Hierdoor kunnen wij bedrijven ondersteunen bij het inzetten van flexibel personeel voor werkzaamheden op Belgisch grondgebied in zowel Vlaanderen als Wallonië.
facebook.com

Photos from Kompas Backoffice Services's post

Bijeenkomst SVB bureau Belgische zaken in Hasselt.

Photos from Kompas Backoffice Services's post
facebook.com

Photos from Kompas Backoffice Services's post

Helaas stopt het EK voor de Belgen. Ondanks hun enorme inzet en beleving kan het avontuur niet verder gaan. Toch een geweldige prestatie neergezet!

Photos from Kompas Backoffice Services's post
facebook.com

Kompas Backoffice Services

Kompas Backoffice Services
facebook.com

Timeline Photos

De grens van België is bereikt.. en nu? Werk je op een bouwproject in België vergeet dan niet het juiste salaris en vergoedingen die erbij horen. Werk op de juiste manier en laat je adviseren door Guy Maes: 045-52080598.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Uitzenden in de Bouw of Overige sectoren in België? Neem contact met me op voor meer informatie of een afspraak. Bel me op 045-2080598

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Kompas Backoffice Services