Top Local Places

Koeriersdienst dds BV en transportbedrijf ddstrucking BV

Hamersestraat 21 A, Westervoort, Netherlands
Professional services

Description

ad

dds B.V. sneltransport en koeriersdienst Westervoort - pakketdienst en groot volume transport, 24 uur per dag bereikbaar.

ddstrucking B.V. voor al uw transporten tot 40 ton.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

!!!OPENSTAANDE VACATURES standplaats HETEREN!!! **ZATERDAGCHAUFFEURS** **PENDELAARS VOOR TERMINALTREKKER** **FULLTIME CHAUFFEURS** **PARTTIME CHAUFFEURS** ddstrucking B.V. is specialist in het vervoeren van grote volumes goederen. Deze dynamische onderneming beschikt over een uitgebreid wagenpark waarmee zelfs het vervoeren van goederen tot 40 ton tot de mogelijkheden behoort. Voor ons mooie transportbedrijf zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers! Over de functie: Als chauffeur bij ddstrucking B.V. bezorg je goederen aan voornamelijk een grote drogisterijketen in Nederland en België. Je rijdt op de trekker-oplegger die door de klant wordt geladen maar tijdens de rit ben je zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de ladingen. Uiteraard heb je hier wel hulpmiddelen voor tot je beschikking zoals een elektrische pallettruck. Je werkt in de dagdienst, waarbij je ’s ochtends vroeg begint en aan het einde van je ritten weer klaar bent. Een flexibele instelling met betrekking tot werken in het weekend is gewenst, gemiddeld word je (in overleg) zo’n 26 zaterdagen per jaar ingezet. Als pendelaar bij ddstrucking B.V. werk je op het DC in Heteren en breng je trailers van dock naar dock. Dit is ideaal werk om het werk met een trailer onder de knie te krijgen. Ook met dit werk word je ongeveer 26 zaterdagen per jaar ingezet. De ideale kandidaat: - In het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderspas; - Is in het bezit van het certificaat ADR Basis (pre); - Is flexibel inzetbaar t.o.v. werken in het weekend; - Is enthousiast en gemotiveerd; - Beschikt over een klant- en servicegerichte houding; - Is in het bezit van Code 95 of heeft reeds een aantal punten staan; - Woont binnen een straal van 30km van de standplaats in Heteren. ddstrucking B.V. biedt: Een leuke en uitdagende baan binnen een middelgroot en dynamisch transportbedrijf! Arbeidsvoorwaarden zijn conform het cao Beroepsgoederenvervoer. Ben jij die enthousiaste chauffeur die wij zoeken? Heb je ervaring met rijden op de trekker-oplegger en beschik jij over een klant- en servicegerichte houding? Beschik jij bij voorkeur ook over jouw ADR Basis certificaat? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan z.s.m. contact met ons op via info(at)ddstrucking.nl. Direct solliciteren is uiteraard ook mogelijk. Stuur in dat geval jouw cv én motivatiebrief naar info(at)ddstrucking.nl t.a.v. Dhr. Groeneveld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

facebook.com

VV Arnhemse Boys Schuytgraaf

Het programma morgen van het ddstrucking Toernooi!

VV Arnhemse Boys Schuytgraaf
facebook.com

Gezocht: Oproep-chauffeurs voor onze koeriersdienst dds B.V. te Westervoort. Wij hebben een openstaande vacatures wegens uitbreiding van de werkzaamheden!! Per direct zijn wij op zoek naar meerdere personen die onze koeriersdienst wil gaan ondersteunen. Wij zoeken hiervoor bij voorkeur gepensioneerden. Rijbewijs "B" is een eis, heb jij ook nog "C", dan is dat een pré. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van diverse transportopdrachten in de Benelux en Duitsland. Hiervoor maak je gebruik van bestelauto's en bestelbussen. Indien je "C" hebt zal je ook worden ingezet op een motorwagen. Het salaris zal conform CAO BGV worden uitbetaald. Je dient op een korte afstand tot onze standplaats Westervoort te wonen. Solliciteren mag per mail: Info(at)ddsbv.eu. Wij kijken uit naar jouw reactie. Deze vacature mag natuurlijk gedeeld worden!

facebook.com

Zeer trieste gebeurtenis bij onze collega Melis te Duiven. Wij wensen jullie zeer veel sterkte toe de komende tijd bij het herstellen van hetgeen verloren is gegaan. En natuurlijk met het draaiende houden van jullie mooie onderneming. STERKTE!!

facebook.com

Gezocht: Administratief medewerker/medewerkster voor ons kantoor te Westervoort. Wij hebben een openstaande vacature wegens uitbreiding van de werkzaamheden!! Per direct zijn wij op zoek naar een persoon die onze administratie wil gaan ondersteunen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van onze debiteuren-, crediteurenadministratie en het verwerken van de gewerkte uren van ons personeel. Voorts zal je een deel van de binnenkomende telefoongesprekken beantwoorden. Wij kunnen jou 16 uur werk per week aanbieden, die 16 uur zal je maken in 4 dagen. De precieze invulling hiervan stemmen wij samen af. Het salaris zal conform de CAO BGV worden uitbetaald. Van jou verwachten wij dat je een relevante middelbare opleiding hebt afgerond en enige affiniteit met de transportbranche hebt. Solliciteren mag per mail: Info(at)ddsbv.eu. Wij kijken uit naar jouw reactie. Deze vacature mag natuurlijk gedeeld worden!

facebook.com

Koeriersdienst dds BV en transportbedrijf ddstrucking BV

En dit was dus 17 jaar geleden....

Koeriersdienst dds BV en transportbedrijf ddstrucking BV
facebook.com

Hanneke

Een felicitatie voor onze ondernemingen. Op 01-03-1998 zijn wij gestart. Wij zijn eindelijk volwassen geworden!

Hanneke
facebook.com

ArnhemseBoys Jeugdtoernooi

De belangrijkste prijzen zijn binnen! Op naar een mooi toernooi de komende zondag!

ArnhemseBoys Jeugdtoernooi
facebook.com

Quiz

NEAR Koeriersdienst dds BV en transportbedrijf ddstrucking BV