Top Local Places

Taarten van Marisje

Capellastraat, Hardenberg, Netherlands
Food & Beverage Company

Description

ad

Verjaardag? Geboorte? Bruiloft of jubileum? Voor bijna elke gelegenheid kun je bij mij een leuke taart bestellen. Stuur me een pb'tje voor meer info!

P.s. Lees eerst even het vastgezette bericht op de pagina, daar staat m'n agenda voor de komende periode

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Deze vrolijke kikker en z'n vriendjes taart is naar Maud gegaan! Ze viert vandaag haar 2e verjaardag. Gevuld met slagroom en aardbeiencrème. Van harte gefeliciteerd Eva, Peter en natuurlijk Maud! Fijne dag!

facebook.com

Vandaag is het zoontje van mijn collega jarig. Kleine stoere Mike is 1 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd! Voor Mike heb ik deze vrolijke clown gemaakt. De taart is gevuld met chocoladecrème en aardbeienvlaai. Het meptaartje (hoofd) met blauwe enchanted cream.. Dus dat wordt lekker smeren! 😉 Fijne dag vandaag Roy, Priscilla en Mike!

facebook.com

De eerste taart van het jaar is gisteravond opgehaald. Eran is bijna jarig en viert dat vandaag alvast! Van harte gefeliciteerd! De onderste is gevuld met aardbeienvlaai en banketbakkersroom. En de bovenste met bokkepootjescrème en dulce de leche. Fijne dag vandaag!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nieuwe liefde in mijn keuken mogen verwelkomen vanmorgen... Hopelijk veel jaren plezier van!

facebook.com

Laatste baksel van dit jaar... Voor eigen gebruik...heerlijke pavlova met Zwitserse room en rood fruit... ***Taarten van Marisje wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!***

facebook.com

Vaiana taart gemaakt voor Indy. Onderste taart gevuld met bokkepootjescrème en bovenste taartje met aardbeiencrème. Van harte gefeliciteerd!

facebook.com

Voor Lumen heb ik vandaag deze Lion King taart gemaakt. Ze viert haar 2e verjaardag vandaag en ze is helemaal gek van de aap Rafiki... Gevuld met aardbeienvlaai en banketbakkersroom. Gefeliciteerd en een fijne dag!

facebook.com

Deze taart heb ik vandaag gemaakt. Voor de babyshower van een vriendin. Leuke complimenten gekregen☺️ Samen met de andere meiden en leuke high tea tafel gemaakt. Taart was gevuld met Zwitserse room.

facebook.com

Vandaag vieren Wynston, Rosaley en Sylvano hun verjaardagen. Ze kregen alle 3 hun eigen taartje in eigen gekozen thema. Die van Wynston is gevuld met chocoladecrème. Die van Rosaley met vanillecrème. En die van Sylvano met slagroom. Allemaal alsnog of alvast gefeliciteerd met jullie verjaardag!

facebook.com

Voor Deleukstetaartenshop-Ommen maakte ik deze dummie. Daar staat bij nu te pronken op de balie... De kerstster is gemaakt door Brenda...

facebook.com

Quiz